Forumet - godaste drinkarna ni nånsin druckit

godaste drinkarna ni nånsin druckit

3449 0 33
Okej, skriv ned de godaste ingredienserna till en drink (som blandas med vodka då) ni vet. ska väl vara hyfsat lätt att göra med få rätt ingredienser. är så less på mina vanliga blandingar (vodka-redbull, fantaexotic för att nämna två) så jag vill ha lite inspiration!

kör på!
Myksa:

Tråden lät rolig på rubriken men så visade det sig bara att du vill veta vad du ska grogga fulvodkan du fått tag på med.


det gäller ju att fiska trådkommentarer på bästa sätt [wink] förresten så är det ju samma sak, jag ber er ju i vilket fall som helst att skriva ner godaste drinkarna.

Spana också in:

Schweppes Lemon - vodka, Schweppes Lemon är gudarnas nektar man kan dricka vilket råttgift som helst bara man blandar i lite av ovan nämnda groggvirke, har själv kunnat skärt ner mina alkoholkostnader kraftigt sen jag till fullo öppnande upp mitt hjärta för denna grönaktiga mirakel. Den kan verkligen maskera den mest acetonartade hemmabrygden.
dazed:

Ah gött, har aldrig provat någon hjortronlikör men det låter jävligt angenämnt, är det någon särskild sort du tänker dig?


Tycker dock bäst om L&P Lakka hjortron, har en ganska framträdande hjortronsmak och inte allt för söt, dock krävs en tur över till finland. Laponia hjortron, finns på bolaget, är väldigt söt men går minst lika bra.