Forumet - Godkväll/morgon/vadninuvill!

Godkväll/morgon/vadninuvill!

4249 0 64

Fuckat dygnsrytmen rätt grovt. 2014 har varit en början på ett roligt men riskfyllt projekt. Känns som jag levt som en annan person ett tag nu pga livsförändringar. eller e det bara jaget som kryper fram för att explodera ut i en ny vacker skapelse. Jag får besök av mamsen om några få timmar har inte ens sovit och det ser ut som 1 bombnedslag :(((((((((( aja lär få hjälp att städa tihihihiihihihiihihihiih.. zzzzzzzzzzzzzzzzzz.


Angelize: Fuckat dygnsrytmen rätt grovt. 2014 har varit en början på ett roligt men riskfyllt projekt. Känns som jag levt som en annan person ett tag nu pga livsförändringar. eller e det bara jaget som kryper fram för att explodera ut i en ny vacker skapelse. Jag får besök av mamsen om några få timmar har inte ens sovit och det ser ut som 1 bombnedslag :(((((((((( aja lär få hjälp att städa tihihihiihihihiihihihiih.. zzzzzzzzzzzzzzzzzz.

ojda. är mamsen snäll? mår din katt bättre?

Spana också in:


Angelize:

Mm men jättepedant så kommer få skäll. Nä han mår tyvärr inte bättre fortfarande kroniskt förkyld men hyfsat pigg och hans öra har blivit bättre snart bra tror jag... Han ligger och snarkar här brevid

:( vad säger vetten? är han vaccinerad mot kattsnuva?
det är så gosigt när de sover med en.

Istechetvåpunktnoll: Försöker vända min uppfuckade dygnsrytm med office-maraton

US får jag hoppas!

mpt:hv:

:OOOOOOOOOO

ja gogo

Angelize:
Han var inte det så fick kronisk kattsnuva för evigt går aldrig att bota bara lindra symptomen :/ det e så gulligt. han brukar sova på min mage lr rygg hehehe

åh :/ man kan ej vaccinera för att lindra? fcv har jag för mig att det också kallas. har de sagt något om vilken temperatur du ska ha hemma, städning el så?
är han en fd katthemskatt/hittekatt?
Iste och jag dygnar för att få dygnsrytmen på rätt. Vi har testat följande knep för att hålla oss vakna (vi vaknade kl 17 och kl är 07:10 nu så det är inte akut med uppiggande än):

-kaffe
-ett glas vin (iste)
-ett glas champagne (jag)
-mat (hämtpizza <3)
-poppade popcorn för en timme sen typ
-The Office-maraton
-mycket vatten.

time: Iste och jag dygnar för att få dygnsrytmen på rätt. Vi har testat följande knep för att hålla oss vakna (vi vaknade kl 17 och kl är 07:10 nu så det är inte akut med uppiggande än):

-kaffe
-ett glas vin (iste)
-ett glas champagne (jag)
-mat (hämtpizza <3)
-poppade popcorn för en timme sen typ
-The Office-maraton
-mycket vatten.

pocporn är så jvälar nice

isola:

akta er för att ta för/eftermiddagslurar bara!
vad brukar du använda för bodylotions btw? älskar bodylotions. ryser av tankn på att ej smörja in sig efter dusch.
Har tänkt att jag allra tidigast får lägga mig kl 16. Sover jättelänge när jag väl sover nu så tänker att jag hellre vaknar fem på morgonen än fem på kvällen!


Just nu använder jag en från Dove som min lillasyster gav mig i julklapp. Shea butter & vanilla, den doftar jättegott. Fick duschkräm och handkräm i samma doft också. Brukar annars klappa in lite body butter (mango, från body shop) på min bakdel för att den ska kännas mjuk :$