Forumet - Gömde ta mina p-piller + sex

Gömde ta mina p-piller + sex

799 0 18
Hej![smile]

det är så att jag glömde ta två p-piller på min karta för lite mindre än 2 månader sen, och under den första dagen (den dagen ja glömde det första pillret) så hade jag och min pojkvän sex. nu har jag börjat käka mer än vanligt, blir mer sugen på saker, mina bröst har blivit större och dom ömmar också lite granna, jag springer också på toa mkt oftare och har mkt luft i magen. här om dagen mådde jag jätte illa när jag vaknade och fick spykänslor men det gick över efter ett tag. Nu har jag börjat fundera på om jag är gravid? någon som råkat ut för samma sak? det kan ju bara vara innbildning, men jag vet ju inte säkert.

(jag tar heller inte mina p-piller regelbundet på samma tid på dagarna, är ju så glömsk av mig)

Jättegulligt om nån kan hjälpa mig lite på traven [smile]

Spana också in:

Jag förstår inte riktigt sådana här trådar. Det säkraste och bästa sättet att få veta huruvid du är gravid eller inte är att göra ett test. Vi kan ju omöjligt veta om du är gravid eller ej.
Så gå och gör ett test med dig. Det kan mycket väl vara så att du är gravid, och om så är fallet så råder jag dig att testa dig väldigt väldigt snart, typ imorgon, eftersom det finns en tidsgräns för när du får göra abort.