Forumet - Gör det ont första gången?

Gör det ont första gången?

2743 3 12
Hej! 
Jag har träffat en kille, umgåts mycket med han dem senaste månaderna osv. Han vill gärna ha sex, men jag sa nej. Och så fortsätter han och frågar, så igår sa jag JA. Så han kommer ikväll, och jag är lite(väldigt) osäker på det... Han säger att han ska ta det försiktigt men jag litar inte riktigt på han där då han är väldigt hårdhänt annars.Och därför undrar jag, finns det något jag kan tänka på innan? Gör det mycket ont? Jag är ju oskuld (tills ikväll)...Tacksam för svar, han kommer om 2 timmar.

Kommentarer (2)

  1. ha det INTE om du känner oro och inte känner dig redo!!!!! 

     

  2. Ha inte sex om du inte känner dig hundra på det med denna person. Om du bara tackar ja för att få honom att bli tyst så tycker jag du berättar åt honom att du inte känner dig redo för att undvika att du skulle ångra dig sen.

Tråden har 12 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Ha inte sex om du känner oro. Det kan göra ont första gången, särskilt om du inte kan slappna av ordentligt.

Tjatsex är övergrepp. Ha inte sex med honom om du inte vill eller känner dig redo.

Spana också in:

Utifrån allt man läst.. så verkar det inte vara en bra kille att ha sex med - inte på något plan alls om man ska vara brutalt ärlig. Du ska aldrig tvinga dig själv till att göra något sexuellt du inte vill och ännu värre låta någon annan göra det. Du har fått många ärliga och raka svar som jag hoppas på att du tar till dig. Det låter som att du inte bara riskerar att uppleva fysisk smärta utan även psykisk och det där kan sätta sina spår. Hoppas innerligt att du inte gör något nu, som du sedan ångrar Ledsen 

Du har rätten att bestämma över din kropp och vad du vill göra med den. Om du känner dig det minsta osäker (vilket du verkar göra) så säg nej. Han har ingen som helst rätt att kräva det av dig, keep that in mind, även om du gick med på det tidigare. Om han inte kan respektera det så tycker jag attt du borde lämna honom.