Forumet - GÖR KANSKE EN KOMPLIMANGTRÅD

GÖR KANSKE EN KOMPLIMANGTRÅD

1004 0 97

Spana också in:

Angelize:

ja.vesst


Gillar dig tycker du är 1 skön brutta som vet så mycket bra om utseende och va som är bra och inte i skönhetskarusellen. extra plus för att ciggen ska bort ur ditt liv nu!

Nachac:

Shoot.


Gillar dig, tycker det är oförtjänt dålig ton runt dig. Om jag är jätteledsen eller i behov av hjälp har du alltid nåt bra att säga!

timeisrunningout:

Okidoki.


Dig tycker jag också om, men jag vet så lite om dig. Känner att du är en av de ofarligaste modsen, som ändå sköter ditt jobb! (vissa mods är ju bara inaktiva eller mjäkiga, du känns snäll men ändå bestämd) Svårt det blev att förklara. Gillar hur snäll och stöttande du är mot sådana som är ledsna och tar ut det på kroppen, tror du är till stort stöd. Du brukar kunna skriva så snälla svar men ändå med ett jättebra budskap av stort värde!
poop:

hejhej


Tycker om dig också och har alltid känt att du är lika gammal som jag fastän du inte är det. fast det känns ändå so att det är så långt avstånd mellan oss på nåt sätt. Du verkar va en bra och driven tjej i de frågor som är viktiga för dig

timeisrunningout:

Nu kanske jag är lite ovanligt emotionell och hormonell men jag blev tårögd, så rörd blev jag. Vilken underbar människa du är som lyfte upp min annars ganska melankoliska kväll på det här sättet [love]


nejmen oj [blush][love]
isola:

jarå


Betraktar dig som min syster, nästan. Du är så klok och bra och har nästan alltid nåt vettigt att säga. Utom ibland men då kan jag diskutera med dig och ah. Lära mig mer om mig själv typ.

Dan_the_ironman:

Vet att du älskar mig, försök att inte smöra för mycket nu [wink]


Du är säkert jättebra att ha som bror, med tanke på att du i 9 fall av 10 backar upp din syster till mer än 100%. Ofta säger du även åt mig att "inte lägga mig i", när du själv gör just precis det och det beteendet stör mig, men i övrigt tycker jag inte illa om dig på något sätt. Du verkar soft när du sänker gardet lite. (typ som när du inte visste att jag var jag haha)
elverpigen:

men i övrigt tycker jag inte illa om dig på något sätt. Du verkar soft när du sänker gardet lite. (typ som när du inte visste att jag var jag haha)


Jag har ju inte skrivit något till dig väl? O:

elverpigen:

Ofta säger du även åt mig att "inte lägga mig i", när du själv gör just precis det och det beteendet stör mig,


Haha, me 2, men måste ju säga något vafan [wink]
Dan_the_ironman:

Jag har ju inte skrivit något till dig väl? O:


jo, innan jag lackade på japanen första ggn med det här kontot [smile]

Dan_the_ironman:

Haha, me 2, men måste ju säga något vafan [wink]


stör du dig på dig? [shake]

Knarko:

Shoot [me]


Knarko jag gillarej som fanken asso grabben. Så låtsas jag för mig själv att jag är snäll mot dig som låter dig träna på sånt du kan utsättas för i ditt arbete i framtiden när jag egentligen bara vill snyfta lite och höra nåt smart. Det märks att du levt ~4 år längre än jag, för du är klokare än jag. Tycker också att du hanterar umare bra de gånger de goes crazy. (typ som när åtta är borta dansar umarna på bordet)
jag har visst fått in lite klagomål.

Isola du är så sjukt bra att ha du är klok och fin och jag är avunsjuk på dina tuttars massa och du är bäst på um vi kan styra hela skiten själva och informera alla små femtonåringar om hur man sväljer sina piller eller vad som kan hända om man ligger utan kondom. DU ÄR SÅ HIMLA BRA OCH DU HAR INSPIRERAT MIG TILL ETT IRL-PROJEKT, ska nämna dig i förordet.