Forumet - Gör m3lis mindre arg och hjälp henne bli lycklig igen.

Gör m3lis mindre arg och hjälp henne bli lycklig igen.

131 0 9
Snälla hjälp mig med detta. Om du suttit vid um och bara slöat runt ska du nu göra något vettigt och hjälpa mig.

Okej, jag gör en lång historia kort.
Jag har pratat med en kille i fyra år. Vi har träffats två gånger och vi är grymt bra vänner. Han bor ca 50 mil ifrån mig. Nu i sommar har jag blivit bjuden hem till honom och jag vill dit väldigt gärna.
Jag har pratat med mina föräldrar ang detta och dom är väldigt negativa. Eller iaf mamma. Hon är rädd att det ska hända något eller att jag inte trivs osv. Jag har sagt att dom kan prata med deras föräldrar och sätta upp typ regler, att vi inte får vara ute längre än en viss tid osv. Jag har också sagt att jag ska sova i gästrum så dom behöver ej vara rädda för något annat.
Vad fan ska jag komma med för argument? Jag blir så jävla irriterad när jag tänker på detta för tycker det är helt sjukt att jag inte får när vi ändå känt varandra så länge.

Dom har också sagt att dom kan åka med till den staden och vara där och bo på hotell med mig, men det är inte samma sak. PLUS att dom har semester när det inte passar hans familj så det fungerar inte.

Och jag måste ha bra argument och hjälp hur jag ska göra fort för tågen blir bara dyrare och dyrare desto längre man väntar![cry]

Obs är 15 år.
Fy, vad jobbigt. Säg att de är orimliga som inte låter dig åka, att du har gjort allt på rätt sätt. Du är ute i god tid med dina planer och planerar besöket. Att du gett dem möjlighet till kontakt med föräldrarna och att du ska sova i gästrum. Fråga om de inte litar på dig, och varför.
Har du gjort något som ger dem anledning till att inte lita på dig, eller är de bara överbeskyddande? [shake]

Spana också in:

Säg till dina föräldrar att de måste låta dig mogna och ta egna beslut!

Hur farligt kan det vara? Vad är det värsta som kan hända? Och är de riskerna som finns verkligen värt att hålla dig inlåst för?

Du kan ju åka ändå. Det skulle jag ha gjort när jag var 15. Men det beror på hur dina föräldrar är.
Beror ju på hur dina föräldrar är. Mina föräldrar är lättövertalade om jag kommer med rationella och mogna argument. Fast det gäller ju verkligen inte för alla. Fick t ex flytta hemifrån när jag var 15, är nog väldigt få föräldrar som släpper iväg barnen då redan.

Men, ja. Rationella och sakliga argument, som det du skrivit här, eller låta killen komma hem till dig så de får träffa honom och se att det inte alls är en yxmördare från Ockelbo. [cute]