Forumet - Göra dem svartsjuka elr inte?

Göra dem svartsjuka elr inte?

689 0 19
Ja, grejen är att jag aldrig försöker/vill göra en tjej svartsjuk, säger alltid att inget hände osv. när det kanske ändå gjorde det.

Dock så märker jag att vissa tjejer vill göra mig svartsjuk och hålla på så.

Så vad tkr ni man ska göra? Hålla sig på sin egna nivå eller göra samma sak? Höjs eller sänks tjejens intresse då?
Angelize:

håller inte i längden men du är femton så aa lär funka


Jag gillar det inte heller att hålla på så egentligen, men när folk gör det mot mig och det är så jävla uppenbart blir man bara sur.

Så vadå, blir man mer "eftertraktad" om man tex svarar ja på frågan om man höll på med fler tjejer den kvällen tex?
Du ska veta att brudar gillar (medvetet/omedvetet) att fucka med killars huvuden. Göra er svartsjuka, tala i dubbla meningar osv. Köp inget av den skiten. Det kommer bara bli som en ond cirkel.

Visst, du blir säkert skiteftertraktad om det visar sig att du har varit lite lösaktig, vad vet jag. Men man gör väl som man själv tycker och känner..

Spana också in:

SAmini:

Så vad tkr ni man ska göra?


Det är det som är grejen, att INTE bete sig lika dåligt som idioterna. Därför skall man skiljas ifrån dom o göra rätt för sig. Gå aldrig lika lågt som någon annan. Liksom varför?

Visst, behandla andra som de själva behandlar. Hur dålig som person är man inte då? Ge dom inte den uppmärksamheten. Skit i dom bara. [badgrin]
kodou:

Du ska veta att brudar gillar (medvetet/omedvetet) att fucka med killars huvuden. Göra er svartsjuka, tala i dubbla meningar osv. Köp inget av den skiten. Det kommer bara bli som en ond cirkel.


Förklara "ond cirkel".

klåparen:

Go for it!!!!!!!!!!!!


go for what? :)

Angelize:

Nej, det tycker jag inte.


Okej, bra att veta :)

Daybreak:

Visst, behandla andra som de själva behandlar


Jag gör det, jag ljuger tom för att de INTE ska känna sig svartsjuka, när de ljuger så att jag SKA känna mig svartsjuk :P inte alla då, men vissa


Kallestroppp:

Det är väl upp till dig.
Men fy vad jobbigt det låter. Jag fårstår dock inte hur du orkar holla på att leka så.
Känner du inte längtan efter raka och ärliga relationer?


Jo, men tänker inte ta ngn random som jag känt i någon vecka elr så :P
SAmini:

Förklara "ond cirkel".


Well. Du vet hur vissa tjejer håller på och tjaffsar, snackar skit och jävlas med varandra? När man väl har kommit in i det blir det som en ond cirkel. En lögn bygger en annan.. alltså, tagit mig lite vatten över huvudet att försöka förklara. Men, som med all bullshit så resulterar det bara i mer bullshit när det gäller brudar. kort sagt om jag var kille skulle jag helst undvika att försöka att 'spela det spelet'.
SAmini:

Dock så märker jag att vissa tjejer vill göra mig svartsjuk och hålla på så.


Antagligen är det för att dom tänder på dig, annars så vetefan. Av min erfarenhet så håller den stora majoriteten tjejer nästan alltid på med nåt slags test eller sinnesspel. Det finns dom som är rätt lätta att läsa när dom gör det och när dom inte gör det. Sen finns det den andra typen, ''stålmusslan'' kallar jag den, som man helt enkelt inte kommer åt.

Så ja, försök ta reda på om dom som försöker göra dig svartsjuk gillar dig eller inte. Antingen så gillar nån bra tjej dig, eller så får du mer erfarenhet med det kvinnliga sinnesspelet som dom så älskar att hålla på med.