Forumet - Göra första gången man träffas?`

Göra första gången man träffas?`

4757 0 15
Hej

Var i ett långt förhållande som tog slut, så man har liksom tappat lite kunskaper om dejtande. Vad ska man göra första gången man träffas om man är rädd för att det lätt kan bli tyst? Gå en runda på stan, men sätter man sig sen på ett café så kan det bli en konstig tystnad.

tips?
Promenad kan faktiskt vare mycket bättre än att ta en fika.

1. Ni ser hela tiden saker omkring er ni kan prata om.

2. Ni är inte bundna till att sitta stilla och kan därför "busa" mer med varandra.

3. Under en promenad besöker ni fler platser än bara ett café. Och minnet funkar nämligen så att när vi frågar oss hur väl vi känner någon så tänker vi på hur mycket vi har upplevt tillsammans. Alltså "lurar" vi minnet genom att ta en promenad, uppleva fler platser och på så sätt känner vi varandra bättre.

Men bland det bästa under de första träffarna är nog ändå mysig filmkväll! Over and out...

Spana också in:

Alltså det gäller att lägga upp en plan!

Steg 1:
Först tar du na till den dyraste och mest lyxiga resturangen du kan tänka dig, bjud henne på skaldjurstallrik och ostron. Hon kommer då att se dig som en gentleman och det kommer att börja kittlas lite i vulvan av ostronen på henne.

Steg 2:
Ta med hennes till en go-kartbana och kör hårt som fan så att adrenalinet börjar pumpa i hennes ådror. Detta bidrar till att den kittlande känslan i vulvan sprider sig i hela kroppen. Ge henne sängkammar blicken varje gång du får chansen så kommer hon börja fantisera.

Steg 3:
Nu när adrenalinet pumpar så måste du ta henne till en trygg miljö så fort som möjligt! Hem till dig givetvis! Bjud henne på några glas vin så hon blir lite varm i kläderna, då kommer hennes vulva att kräva påle, mission completed!
Hej, jag tycker att det bästa är att hitta på något kul tillsammans, så att man inte bara sitter still för det är oftast då som de pinsamma tystnaderna brukar uppstå. Några exempel kan vara att ni går på bio, det är ju det klassiska! Men ni kanske också kan gå på Liseberg, köra gokart, gå på konsert, bowla eller något liknade. Om ni har pratat mycket, så att ni känner varandra lite så kan det vara väldigt mysigt att äta på restaurang eller varför inte bara vara hemma hos någon av er och ha en mysig film eller spelkväll ihop? Ladda upp med lite god mat, kanske Tacos, och en massa godis, läsk och chips, så bör kvällen blir lyckad! Men kom ihåg att det viktigaste inte är vad ni gör, utan att ni umgås tillsammans. Ta vara på tiden och ha roligt ihop. Ifall ni tycker att det blir lite stelt i början att bara umgås ni två, så kan ni ju bjuda in några av era kompisar. Lycka till! [smile]