Forumet - Göra kille intresserad av mer än KK

Göra kille intresserad av mer än KK

1128 0 29
Jag o D har varit KKs eller liknande sedan i augusti 2008. Vi ses en dag i veckan, de första månaderna var det oftare, men på senare tid har det blivit varannan vecka ungefär. Vi har väldigt trevligt när vi ses o gör en massa saker. Beter oss som vi vore tillsammans. Men ändå är vi inte det.

Jag är rätt snygg, snyggare än vad han är tydligen enl vänner. Han är 27 o jag 21.. Jag är lite trött på KKandet o vill egentligen ha mer. HUR gör jag en kille mer intresserad? Går det? Eller ska jag leta upp någon ny? För att försöka leva det livet jag vill ha?

Seriösa svar nu då tack [blush]
Harpyja:

Ooooh vad jag hatar sånt.


Äsch det e la bra hon säger så vi fattar. [y]

Nja om ni inte blivit tsm efter ett år.. jag vet inte om ni har nån chans.. eller chans har ni la, men om det är ett förhållande du vill ha så kanske du bör leta nån annan. Om du e snygg borde det inte va några probelm. Fast tjej-snyggingar brukar iofs vara singlar, konstigt nog. [shake]

Spana också in:

Han kanske bara är en sån som inte vill ge sig inpå ett förhållande, eller så ser han dig inte som något annat än en knulldocka. Hur som helst, det finns ju inget att göra, vad skulle planen vara liksom? Att lura honom till att bli intresserad genom att bete dig som någon du inte är? [confused]
la fleur:

Han är 27 o jag 21.


Det här kan också vara orsaken till varför han inte vill mer. Det är stor skillnad mellan att vara 20-22 och 25+, helt olika skeden i livet. Alla han känner kommer tycka att han är fail.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Vision:

Så behöver det inte alls vara.


Klart det inte behöver. Men titta bara på hur handlingssvag trådskaparen är, det har gått snart ett år och hon vill ha en massa men är för feg för att göra något åt det, så hon vänder sig till um. Skulle en kille bete sig såhär skulle han få en saftig fjollstämpel.


Just saying...