Forumet - Göra på första träffen?

Göra på första träffen?

560 0 4

Hej! Har bjudit ut en tjej till att göra någonting till veckan och hon svarade ja, men nu är det bara så att jag undrar vad man kan göra på första träffen? Vi är ~15 år gamla, vet inte riktigt vad hon har för intressen och så..

Funderade på att bjuda in min kompis och hans tjej till grillning med oss men det kanske är bäst att vara ensamma när man träffas första gången, eller vad tycker ni? Tjejen känner min kompis lite grann och jag har inte träffat min kompis tjej ännu så det blir ju liksom inte så att hon blir den enda som inte känner någon.

Men tillbaka till frågan, är det OK att vara flera personer på första träffen eller ska man vara ensamma med varandra på första, hur hade ni gjort?

Spana också in:

första träffen behöver nog inte vara något märkvärdigt. Det handlar ju mest om att lära känna varandra (om ni inte känner varandra så väl innan vill säga) och mest kolla hur man trivs i varandras sällskap. 

Det kan ju vara något simpelt som ja nån liten picknick eller bara nån promenad  /bara sitta och prata i nån park eller nått. 

Nästkommande träffar däremot är det ju alltid kul att  göra något annorlunda som sticker ut. Alltså inte bara klassiska middag eller bio. Sen vad det skulle va ja det är en annan fråga Galen