Aviseringar
Rensa alla

Göra på första träffen?


Ämnesstartare

Hej! Har bjudit ut en tjej till att göra någonting till veckan och hon svarade ja, men nu är det bara så att jag undrar vad man kan göra på första träffen? Vi är ~15 år gamla, vet inte riktigt vad hon har för intressen och så..

Funderade på att bjuda in min kompis och hans tjej till grillning med oss men det kanske är bäst att vara ensamma när man träffas första gången, eller vad tycker ni? Tjejen känner min kompis lite grann och jag har inte träffat min kompis tjej ännu så det blir ju liksom inte så att hon blir den enda som inte känner någon.

Men tillbaka till frågan, är det OK att vara flera personer på första träffen eller ska man vara ensamma med varandra på första, hur hade ni gjort?


   
Citera

nejtillhezt: Funderade på att bjuda in min kompis och hans tjej till grillning med oss men det kanske är bäst att vara ensamma när man träffas första gången, eller vad tycker ni?

kan bli lite awkward.

ni kan väl ses bara du å hon?

gå å fika eller se bio eller gå på picknick

picknick är mysigt


   
SvaraCitera

nejtillhezt: är det OK att vara flera personer på första träffen eller ska man vara ensamma med varandra på första, hur hade ni gjort?

risken finns nog att hon tror att du ej är intresserad av henne på det viset utan bara som vän. d hade ja trott iaf


   
SvaraCitera

OLLA HENNE I PANNAN


   
SvaraCitera

första träffen behöver nog inte vara något märkvärdigt. Det handlar ju mest om att lära känna varandra (om ni inte känner varandra så väl innan vill säga) och mest kolla hur man trivs i varandras sällskap. 

Det kan ju vara något simpelt som ja nån liten picknick eller bara nån promenad  /bara sitta och prata i nån park eller nått. 

Nästkommande träffar däremot är det ju alltid kul att  göra något annorlunda som sticker ut. Alltså inte bara klassiska middag eller bio. Sen vad det skulle va ja det är en annan fråga Galen 


   
SvaraCitera