Forumet - Göra på första träffen???

Göra på första träffen???

3688 0 28

Paniiiiiiiiiiiiiiiik! Vad gör man på sin första UM-träff? Hur beter man sig? Kommer folk tycka om mig? Är det ok att ta med en irl-polare eller är man en tönt då? Vad gör jag om Ganon stöter på mig? Gör det ont första gången? osv.

Här svarar vi på folks frågor om UM-träffar och vad de kommer att råka ut för. Skriv frågor och svara på folks frågor! Du kan även skriva saker som du själv tyckte var läskigt inför din egen första UM-träff.

Tillsammans bygger vi upp en FAQ för alla stackars förstagångare och träff-oskulder därute.

Spana också in:

Har varit på 3 träffar och i början är det alltid pinsam tystnad. Sedan börjar folk få i sig alkohol, och då blir de pratigare (jag har själv aldrig druckit) och mer avslappnade. Då är det trevligt en stund och man börjar känna av läget och folk sticker in ansiktet i ditt synfält och säger "HEJ! Jag är Önvweoirngse, visst är det du som är NIvmwpirgjw? Du är bra/fin/rolig!" Och så skrattar man och UM-skvallrar. Sedan får folk i sig ännu mer alkohol och så är det någon som spyr och någon får ihop det och till slut är det någon som vill dra iväg någon annanstans. Då har jag aldrig följt med. Typ så är det.

Andra gången räknas egentligen inte, för då låg jag och Mario och hånglade hela träffen Cool

Min första UM-träff var skitsköj. En av de bästa jag varit på faktiskt. Snackade massa med bland andra Compton och Strongo och skrattade åt när Matoc spydde. 
Mysia: Tips nr 1: Fixa sovplats (om du inte har det redan dåra) innan du går på träffen. Det blir lite dålig stämning om man frågar på plats om nån kan erbjuda sovplats och ingen riktigt känner för det.
+1 detta har ej testat men ah

XMinGrönaLampaÄrDödX: Har varit på 3 träffar och i början är det alltid pinsam tystnad. Sedan börjar folk få i sig alkohol, och då blir de pratigare (jag har själv aldrig druckit) och mer avslappnade. Då är det trevligt en stund och man börjar känna av läget och folk sticker in ansiktet i ditt synfält och säger "HEJ! Jag är Önvweoirngse, visst är det du som är NIvmwpirgjw? Du är bra/fin/rolig!" Och så skrattar man och UM-skvallrar. Sedan får folk i sig ännu mer alkohol och så är det någon som spyr och någon får ihop det och till slut är det någon som vill dra iväg någon annanstans. Då har jag aldrig följt med. Typ så är det.

Andra gången räknas egentligen inte, för då låg jag och Mario och hånglade hela träffen
Okej det låter som 18+ träffar :(