Forumet - Göra reklam för sig själv?

Göra reklam för sig själv?

976 0 27

Spana också in:

ohjulie:

Jag är en attentionwhore och vill bli ''upptäckt'' av så många som möjligt, tex istället för att ha 50 likes på en bild på facebook vill jag ha 200.


Finns det någon poäng eller syfte med det där? Tävlar du mot andra? Eller är du bara fånig, jag menar om du nu är 18 börjar det bli dags att komma ur det där stadiet...
Myksa:

Eller är du bara fånig, jag menar om du nu är 18 börjar det bli dags att komma ur det där stadiet...


Man kommer väl inte ur behovet förrän man gjort erfarenhet av det, och även om idealet säger att man ska ha gjort en viss erfarenhet vid en viss ålder, så hänger de ju egentligen inte ihop.

Ont:

Det beror på vilka du vill ha uppmärksamhet från. Vill du ha så många som möjligt vill du alltså ha uppmärksamhet från majoriteten. Och den reagerar på den som skiljer sig från mängden. Se efter hur andra presenterar sig och skild dig sedan från dem genom att göra något annorlunda.
mynona:

Man kommer väl inte ur behovet förrän man gjort erfarenhet av det, och även om idealet säger att man ska ha gjort en viss erfarenhet vid en viss ålder så hänger de ju inte nödvändigtvis ihop.


Tänker mer på att för flickor i en viss ålder kretsar allt kring en själv och att synas.
Myksa:

Tänker mer på att för flickor i en viss ålder kretsar allt kring en själv och att synas.


Inte för pojkar? Det behovet kan ju kvarstå för evigt om det inte blir tillfredställt. Bättre att få behovet uppfyllt och därmed göra sig av med det. Har det inte blivit uppfyllt tidigare finns det ju kvar oavsett ålder.
mynona:

Inte för pojkar?


Utifrån vad jag har sett...
Så nej. Såklart är det mer eller mindre bland killar också men jag tycker det är mest bland tjejer.
Överdrivna mängder smink. Visa mycket ben och bröst.
Killar kanske försöker låta däremot..?

mynona:

Har det inte blivit uppfyllt tidigare finns det ju kvar oavsett ålder.


Håller inte med.