Forumet - Göra slut?..... eller?

Göra slut?..... eller?

390 0 11
Okej här är mitt dilemma, varnar för att det kanske kan bli rätt mycket text. Men vill få ur mig alla mina tankar och så...

I vilket fall så handlar det hela om mig och min flickvän som har varit tillsammans i lite mer än 7 månader nu. Fram tills för cirka 3 veckor sen nu så har allt varit så bra som det bara kunnat. Och för att vara helt ärlig så vet jag fan inte vad det va som gick snett eller om det ens va något som gick snett. I vilket fall så pratade vi en hel del och hon berättade att hon ville ha ett uppehåll.

Hon blev jätteledsen när hon berättade och såklart blev jag det också, hon sa vi skulle hålla bra kontakt och så bara det att vi inte skulle träffas så mycket som vi gjort senaste tiden. Även om jag blev ledsen och jag tyckte det skulle bli jättejobbigt så var det ändå ingen så "big deal"

I vilket fall så har det visat sig att hon verkligen ville ta avstånd och vi pratade knappt alls på 2 veckor, efter 2 veckor så sa jag att jag tyckte vi skulle ses för vi inte träffats på ett tag + att vi hade 7 månader tillsammans samma dag. I vilket fall så träffades vi, kollade film och jag spenderade natten där. ( Sov, inget annat.. ni nyfikna. ) Dagen efter spenderade vi förmiddagen tillsammans innan vi skiljdes åt, allt kändes som vandligt och så och jag va hur glad som helst.

( Under vårat så kallade "uppehåll" så har vi fortfarande träffats på träningarna eftersom vi tränare gymnastik samtidigt, och då har vi pratat och pussats och så och det har inte verkat som om det har varit nån skillnad )

Vi pratades vid lite via telefonen och både tyckte det hade kännts bra men hon tyckte ändå inte det va som det en gång varit. Jag lät det gå några dagar och vi pratade mest allmänt innan jag va tvungen att ta tag i det igen och fråga hur hon såg på vårat förhållande nu, eftersom hon alltid verkade komma undan den frågan. Hon berättade att hon inte riktigt visste, och att hon trodde att hon behövde ett "rejält uppehåll". Hon sa att hon tyckte hon kände sig elak och att hon förstod att det va jobbigt för mig att bara vänta på henne.

I vilket fall har det gått så långt nu att jag känner att jag inte tror jag orkar vänta längre... och funderar på om det inte är bäst för oss båda om vi gör slut.. Jag vill verkligen verkligen inte egentligen men samtidigt så klarar jag inte av och ha det som vi har det nu.. Jag har sån beslutsångerst att jag inte vet vart jag ska bli av..

* Tycker ni jag ska ge henne mer tid och att jag får försöka stå ut ännu fler veckor?
* Eller tycker ni jag ska göra slut och hoppas att det inte får mig att må piss?
* Hur ska jag säga till henne om jag ska göra slut, för att inte såra hennes känslor?
* Kan det på nått sätt vara possitivt för oss att vi gör slut, kanske vi hittar tillbaka lättare då?
* Några andra frågor eller tips ni ha som kanske kan hjälpa mig ur den här jobbiga situationen?

Tack på förhand!

Spana också in:

Tycker att du ska göra slut för just nu verkar det bara som att hon har dig när hon vill ha dig, att du alltid finns där och väntar på henne så att ifall hon inte hittar någon bättre eller känner behov av närhet så kan hon vända sig till dig, för du väntar på henne. Och varför ska du utsätta dig själv för den smärtan just för att hon verkar osäker och påstår att hon har mycket plugg? Ni kan fortfarande vara tillsammans trots att hon har mycket i skolan, inte behöver hon vara singel för det och då kan hon istället berätta att hon har mycket i skolan och att det är anledningen till varför ni inte kommer kunna träffas lika ofta under en period.
Jag tror att ni varit tillsammans ett tag och att hon känner att hon vill ha lite andrum, hon kanske saknar singel livet och vill fiska lite? Inte vet jag, men tror inte att det är plugget som står ivägen.

Och ifall du gör slut så lär hon nog inse vad hon gick miste om och då kommer hon nog tillbaka till dig?
känns ju weird att hon vill ha en paus, men samtidigt kan hålla på med dig i samband med träningar.

har själv sjukt mycket i skolan nu, går ändå ej till min bf och bara "åååh vi måste ha en paus för jag har mkt i skolan!!!!"
försöker att hinna med skolan så mycket som det går, och om det verkligen inte går får vi väl träffas lite mindre några veckor.
även om människor är olika förstår jag med andra ord ej att hur din flickvän kan resonera som hon gör