Forumet - Göra slut eller inte?

Göra slut eller inte?

97 0 19
[love]Hej!

Jag är en tjej på 20 år som bor tillsammns med min pojkvän som är 21. Och vi har vart tillsammans från och till i ca 2 års tid nu, vi har gjort slut, haft pauser, och allt möjligt det hela har helt enkelt varit struligt. Vi har även under en tid varit ifrån varandra helt och haft andra partners då. Men så bestämmde vi oss iaf att på nytt försöka igen, trots alla svek osv, men att helt enkelt ta nya tag igen och nu blev det så pass seriöst så vi bor med varandra. Men han har fullkommligt förändrats och seriöst blivit den största idioten man kan bli. Det är inte så att han gör så mycket fel, utan det är de som han inte gör, han bryr sig helt enkelt inte ett jävla skit. Stänger av sin mobil ett dygn, kommer inte hem på natten efter festen, skyller att han hamnat i häktet "som så många ggr förr", vi går aldrig ut med varandra på krogen heller. Dels så säger han att allt är mitt fel från början som svek honom, och säger att han aldrig kan lita på mig igen. Detta kanske egentligen borde vara ett enkelt beslut att ta, men jag älskar honom verkligen och varje dag hoppas jag på att han ska förändras tillbaka till sitt gamla vanliga "jag", till den killen som jag vart kär i från början.

Spana också in:

Mikaela_B:

[love]Hej!


Hej!

Jag var i en liknande sits för ett tag sedan och fick följande råd: "Det är alltid värt att göra slut."

Efter Många om och men så blev så tillslut, och nog hade kompisen jag fick rådet av rätt!
Jag mådde så jävla bra efteråt. Livet lekte, tillvaron var underbar! Rider fortfarande lite på den vågen... ^^
Klart att saknaden kommer göra sig påmind, men då gäller det att vara stark, och gärna att man har vänner som backar upp en. Som tur är hade jag det... vänner, som jag inte ens visste att jag hade!

Det finns så mycket bättre saker i den här världen du kan lägga ned tid och energi på! Gå inte och deppa och traggla med något som ändå inte blir bra!
Ni har pendlat mellan att vara ihop och att inte vara ihop under lång tid, säger du. Det får mig att rysa litegranna. Ett bra förhållande pendlar inte. Är det slut så är det slut. Antagligen tog det slut redan första gången ni gjorde slut, men eftersom ni pendlat så mycket har känslor ni borde släppt rotat sig.

Man blir fäst vid en person man känt i två år. Man fäster sig vid en person på en vecka. Det som känns svårt är antagligen att bryta kontakten, att skära bort en människa från sitt liv. Det svider och känns tomt, men med tanke på hur ert förhållande ser ut så kommer det nog vara bäst för dig om du gör det.
Jo, tack för era svar, de gjorde mig lite mer klarsynt.
Inatt hände det dock samma sak som förut, mobilen av och nej ingen pojkvän kom hem på natten, har fortfarande inte hört av honom..Detta gjorde ju det hela liite enklare.
Värkar helt enkelt inte vara nåt att hänga i julgranen,då jag inte kan leva med någon som beteér sig så omoget.
Så nu har man konkat väskor igen hem till föräldrarna, inte det roligaste precis. Tack och lov att det är helg iaf så man kan ta sig några shots.