Forumet - Göra slut innan det blir seriöst?

Göra slut innan det blir seriöst?

1176 0 5
Hej!
Jag har under ca en månad träffat en kille. Han är den mest omtänksamma och snälla killen jag nånsin träffat och överöser mig med komplimanger och små presenter. 
Nu till det stora problemet- jag vet inte om jag gillar honom på det sättet... Jag känner inte nåt pirr i magen som jag gjorde de första gångerna vi sågs. Han får mig att känna mig vacker och trygg, men för mig känns det som att mina känslor inte kommer kunna utvecklas till riktiga kärlekskänslor för honom. 
Känner mig så sur på mig själv för detta, då jag verkligen skulle önska att jag gillade honom. 
Har redan hunnit med att träffa hans familj, och vi har legat några gånger så känner att jag redan är väldigt involverad i hans liv och att det hänt på en kort tid. Mår skit över dethär och att jag har lett honom in i hopp om att känslorna kommer sen fast de inte verkar göra det. Ångesten bara stiger när jag tänker på det.
Vi börjar dessutom skolan imorn, och det kommer bara bli jobbigare då jag tror han ser oss som ett par redan. 
Vad borde jag göra? Borde jag vänta och se ett tag till eller försöka prata med honom sä snart som möjligt? 
Hjälp mig, snälla. 
Asså jag tror inte att man känner pirret i all evighet och att det skulle sluta skulle inte mena att man inte var kär längre men jag tror du vet om du är kär eller inte så jag utgår ifrån att du inte är det. Försök prata med honom om det och säg vad du känner. Du kanske vill försöka lite till eller så? Jag skulle nog tro det är svårt för honom att vara din vän efter då han verkar vara kär i dig aja, berätta vad du känner iaf men förvänta dig inte att ni kommer vara världens bäste vänner efter det. (inte för att han skulle bli sur utan för att han kanske inte skulle palla vara vara vänner med någon har är kär i. Vissa killar kan , vissa inte)  

Spana också in:

Som andra här har sagt så känner man inte pirret hela tiden när man är kär och om du är säker på att du inte är kär i honom så bör du säga det till honom.
Men det bästa är väl att berätta för honom om hur du känner även om du känner dig osäker på vad du känner. 

helt enkelt berätta vad du känner för honom