Forumet - Göra slut med kompisar?

Göra slut med kompisar?

206 0 9
Jag har snart gått ett år på gymnasiet och jag har nu allvarligt börjat fundera på att ”göra slut” med mina kompisar från högstadiet. Jag har varit väldigt blyg och osäker under hela grundskolan men det började bli bättre i nian och nu på gymnasiet är jag mycket mer självsäker. Men när jag är med det gamla gänget känner jag mig osäker igen. Jag känner mig lite utanför eftersom jag inte pratar så mycket med dom men dom pratar och är mycket med varandra. Alla de andra har också börjat dricka och festa men inte jag. Och det är aldrig nån av dom som frågar just mig om jag vill göra nånting.

Dom är bra och snälla människor men det känns som jag inte känner dom längre. Jag har funderat mycket på det här men det är jobbigt och jag har kommit fram till att det jag skulle sakna är minnena av det vi har gjort. Det känns som att om jag slutar vara med dom kommer minnena på nåt sätt inte gälla längre och det var bra minnen. Så hur ska jag göra? Det känns som att jag borde göra slut med dom men jag vet inte. Och hur ska jag göra i så fall? Ska jag säga att jag inte kan komma när det är något eller ska jag säga att jag inte vill komma eller ska jag bara sluta svara på sms? Det känns inte som att jag kan säga rakt ut att jag inte vill vara med dom längre eftersom dom inte har gjort något elakt eller så. Kan ni hjälpa mig?
OFC I'll help ya! Tjejer som ber om hjälp är min största svaghet [wink]

Ibland växer man från sina polare och då är bästa sättet att bara strategiskt avlägsna sig från dem, ingen blir sårad.

Så antingen försöker ni göra något riktigt rolig tillsammans, du och dina kompisar, så att ni får lite "gnista" igen, eller så bara markerar du att du inte är intresserad av dem.

Spana också in: