Forumet - Göra slut men gjorde något som jag ångrar så sjukt, vilket gör att jag inte vill/kan göra det nu.

Göra slut men gjorde något som jag ångrar så sjukt, vilket gör att jag inte vill/kan göra det nu.

253 0 11
Min kille var den finaste och roligaste personen jag visste. Förr. Nu är han dryg, vill inte umgås med mina kompisar och vi har inga samtalsämnen.
Han kallar mig saker som "Stumpan, bruden, lill-flickan" och brukar komma och klappa mig på axeln. VIlket får mig att känna mig som en hund... [shake]
Han dissar min musiksmak helt och han envisas med att prata om sin nya epa, hans bassystem i den och han är allmänt barnslig.
Men... Såklart alltid ett men, förra helgen sov jag över där för första gången! Hans mamma hade fyllt år dagen innan så det var släktkalas också... Så de var där till klockan nio och medan det hade jag väldigt tråkigt, han prata knappt med mig, eller någon annan för den delen.
Hade tvekat att fara dit från början. Eftersom jag börjat tycka han blivit tråkig och dryg. Men for dit för att hoppas på det bästa.
På kvällen, när det bara va vi så var det bra igen. Vi hade dock problem att börja prata om saker och vi somna relativt fort, efter att vi myst lite, för då kändes det som sagt bra!!
Och när jag träffar honom nu är han lika död i blicken och tråkig som vanligt. Säger hej och så men jag känner helt klart inte lika mycket längre.
Hur ska jag göra? Och om jag ska göra slut, hur?

Spana också in:

Du gjorde ett försök att vända på pannkakan...och ingenting hände. Fråga honom om han verkligen vill längre, och om han vill, så fråga om han förstår varför det inte märks. Det är alltid bäst att göra slut tillsammans.

Lakrits:

Och vad ska hans föräldrar tro?


Lakrits:

Men pappa är så fäst vid han (mest pga. han går hockey) så han kommer väl tro att ngt hände å bli orolig![shake]


Om de vägrar förstå, så varför bry sig?