Forumet - Göra slut pga biologiska klockan

Göra slut pga biologiska klockan

1509 0 40
Du och din partner är i gymnasieålder. Du säger upprepade gånger att du älskar din partner och vill leva resten av livet med denne. MEN. Du vill ha biologiska barn, om sisådär 5 år. Din partner kan i dagsläget inte föreställa sig sig själv med barn.

Vad hade du gjort, och varför?
Postorderhoran:

respektera (Du röstade på detta alternativ)


Klart som fan. Finns ju ingen anledning att avsluta någonting som förhoppningsvis gör en lycklig, bara för att man kanske kommer att ha olika åsikter om något om 5 år. Man kan omöjligt veta hur man känner och tycker om saker om 5 år. Han kanske då känner för att ha barn, eller så kanske du känner att du hellre vill vänta.

Spana också in:

Postorderhoran:

respektera (Du röstade på detta alternativ)


Det verkar dumt att göra slut över ett problem som eventuellt ligger fem år in i framtiden. Under de fem åren så kan ju både partnern och en själv ändra sig. Om situationen skulle uppkomma då man vill ha barn nu och partnern inte vill samma sak så får man väl prioritera vad som känns viktigast då.
ankzor:

men herregud, klart att han inte kan tänka sig ha barn nu :S vänta ca 5 år och fråga då. vill han fortfarande inte så dumpa han då ist


är han som är bebissjuk, jag vill inte ha biologiska barn. Blev så chockad över hur han tänkte när han tog upp det och gjorde värsta grejen av det att jag var "tvungen" att se hur andra människor ser på saken.
Postorderhoran:

respektera (Du röstade på detta alternativ)


King-Louie:

Oh, woppiedo.. jag vill va' som du-u-u, se ut som du, gå som du, du-u-u. Det vill jag nu-u-u..


osv..
Det jag menar är, om han inte respekterar en sån här sak, så låtsas han bara. Som flertalet redan sagt, om 5 år kanske ni ändrat er; han kanske inte vill ha barn alls. Gör han slut för en sån här sak, så har han hittills inte varit "sann" mot dig.. han använder dig mer som en "framtida mor", än att han är tillsammans med den han faktiskt älskar.

Edit: Förlåt, läste inte igenom allt, så jag ändrade om texten från "dig" till "honom". Samma princip gäller ändå :)