Forumet - Göra slut? Svårt.. [Hjälp behövs]

Göra slut? Svårt.. [Hjälp behövs]

3244 0 13
Hej! Jag är 15 år och min flickvän är 13år. Hon bor 4 timmar ifrån mig, vi kanske träffas en gång per år. Detta leder till känslorna leker runt och att man bråkar en hel del. Jag känner mig väldigt deppig nu och den senaste veckan för det var en kille som heter Kalle säger vi som taffsade på min Flickvän, hon gillade det inte och puttade iväg honom, mådde dåligt för jag inte kunde göra något åt det. Men nu är dem vänner och är med varandra nästan varje dag.. Känns inte bra :/som heter Kalle säger vi som taffsade på min Flickvän, hon gillade det inte och puttade iväg honom, mådde dåligt för jag inte kunde göra något åt det. Men nu är dem vänner och är med varandra nästan varje dag.. Känns inte bra :/
Borde man göra slut eller kämpa på? Vad tycker ni? :(

Spana också in:


AntonL: Hej! Jag är 15 år och min flickvän är 13år. Hon bor 4 timmar ifrån mig, vi kanske träffas en gång per år. Detta leder till känslorna leker runt och att man bråkar en hel del. Jag känner mig väldigt deppig nu och den senaste veckan för det var en kille som heter Kalle säger vi som taffsade på min Flickvän, hon gillade det inte och puttade iväg honom, mådde dåligt för jag inte kunde göra något åt det. Men nu är dem vänner och är med varandra nästan varje dag.. Känns inte bra :/som heter Kalle säger vi som taffsade på min Flickvän, hon gillade det inte och puttade iväg honom, mådde dåligt för jag inte kunde göra något åt det. Men nu är dem vänner och är med varandra nästan varje dag.. Känns inte bra :/
Borde man göra slut eller kämpa på? Vad tycker ni? :(
I och med att du över huvud taget funderar på att göra slut så är mitt råd att göra precis det. Försök dock att göra det på ett relativt snyggt sätt och försök behålla vänskapen, då slutar det oftast bättre för alla parter!
Asså det är lite svårt att säga vad du ska eller inte ska göra. Men mitt tips är att prata med din flickvän om hur det känns att hon umgås med den där killen och se vad hon svarar.

Sen om dina känslor för henne är borta så kan det vara bra att göra slut då man inte ska vara i ett förhållande utan att ha känslor för den andra personen.