Forumet - Göran lumpen

Göran lumpen

916 0 15
Tjena! Just nu behövs akut hjälp. Är riktigt kluven och vet inte om jag vill Göra lumpen. Tvekar enormt och detta har kommit på senare dagar. Jag vill inte förlora alla polarna eller missta jobb chansen direkt efter gymnasiet. Men flera säger även att de är en merit för livet med lumpen och tycker jag ska göra de, bara en chans i livet. Just därför känns de så jävla svårt?! Men jag kommer tappa 1 år efter skolan med, 1 år att bo ensam och bo i lägenhet och jobb chanser. Sen vill man även resa. Hur fan klarar folk hålla kontakten om man gör lumpen? 8-9 månader och träffa vännerna från lördag- söndag. Tacksam för svar och tips!

Spana också in:

Klart du ska. Man får göra massa balla grejer du inte ens kan köpa för pengar.
Idag har vi sprungit runt med fräna bildförstärkare å tränat på hur man söker igenom nedsläckta byggnader och sen mörkerorienterat hela kvällen. 
Imorgon ska vi skjuta pansarskott! 
Garanterat häftigare dagar än på nåt lökigt skitjobb. 

Sen får man ibland gå jättelångt å om man har otur också bära jätte jättetungt. Fast det väljer man ju lite själv var man söker sig till. Vissa har det ju mer behagligt än andra. 

MackanBoy: Tsck för alla ers svar! Låter riktigt häftigt pljea. Men hur mycket ledighet får du? De står ” vissa helger ” förlorar du inte kontakten med vänner o allt? Flickvän kanske?  Är det värt det? Man kan resa o jobba. Loco kan vara så, vi får vara förberedda på ett helvete dx
Ledigheten är ytterst begränsad. Och när man väl är ledig vill man ändå inte göra annat än att vila. Det kan definitivt vara svårt att hålla kontakten med folk. Men det beror lite på vad du söker dig till. Jag har ofta många dagar i sträck där jag inte har möjlighet att kommunicera med omvärlden över huvud taget. Dock hamnat du med ett gäng människor du kommer bli väldigt tajt med och göra saker med dygnet runt. Du kommer ha för fullt upp för att tänka på saker som händer där hemma.

"Resa och jobba" kan du ju eventuellt göra efter utbildningen om du har lust. Bara att ta anställning och få statligt bekostade äventyrsresor Cool