Forumet - Gött mos

Gött mos

198 0 24
Dåren:

Äh vadå med tiden. Det funkar ju inte. [confused]


Hon tror att jag har ångest för att jag flyttat hemifrån och känner mig ensam (vilket säkert stämmer) och att det kommer gå över när jag vant mig och funnit trygghet i vardagen... Bara det att det kan ta några månader.


Dåren:

Miljöombyte + byt rutiner + VILL bli av med ångesten = bra början


Jo, strävar verkligen efter att slippa skiten. Försöker umgås med folk för att tänka på annat. Då känns allt mer ok, men så fort jag tänker på skolarbete så skiter sig allt.

Spana också in:

Dåren:

Prestationsångest?


Nja, alltså prestationsångest har jag alltid haft så det är som det är med den. Känns snarare som att jag inte orkar ta tag i verkligheten. Alltså, när jag umgås med vänner, sitter framför datorn etc så känns det lite bättre. Men så fort jag tänker på skolan, att jag måste städa, vara vuxen. Då pang bom griper det tag värre än någonsin.
emery:

Fyfan vad roliga dom är. Så sa mina också. Alltså verkligen åt helvete med det som kallas psykologer. Ett jävla skämt.


Känns mest som att de bortförklarar saker ja, elelr inte orkar ta tag i problemet.
Det är så jäkla svårt att få fram hur man känner också. Men å andra sidan vet jag inte vad jag ska göra med ångesten mer än att leva på som vanligt och vänta ut den.
kallprat:

ett rejält miljöombyte!
Den här småstaden är likadan som den småstad jag bodde utanför förut, förutom att här är man antingen kristen eller alkis. I min gamla småstad fanns det även småbarnsfamiljer och änder.


Låter gulligt.
I min småstad finns det bara raggare och pensionärer.