Forumet - Googla på kille

Googla på kille

3067 0 38
Hej!! jag är interesserad i en kille som går i trean på min skola, jag går i ettan. vi har en lektion tillsammans två gånger i veckan men det är en 50p kurs så till jul är det slut. jag har inte vågat prata med killen ännu och jag tror att han precis som jag är lite blyg.
nu till frågan: jag har en vana att googla på de jag är interesserade av och när jag gjorde det hittade jag hans msn, är det lite "stalker varning" på om jag addar honom på msn? [confused]

Spana också in:

jag skulle säga att du kan väl försöka komma han nära på skolan sen kan du fråga om han vill hitta på något. antingen svarar han Ja eller Nej.
Fanns en tjej i skolan jag var dödskär i. jag tog inte kontakt med henne för jag var för blyg.. ångrar det än idag för jag tänker på henne fortfarande.. och det var fan nästan 10 år sen nu och hon är vackrare än vad jag minns henne :/

Jag skulle säga GO for it.. Ta första kontakten,
Kanske leder det till något. kanske inte
Men du har i alla fall försökt. och då har du gjort allt du kan

jag försökte inte ens och ångrar det stort!

jojjnes:

ack ack .. vilket I-landsproblem!


du gillar I-landsproblem! va? :D
honolulu:

haha, varför inte? vi befinner oss i teknikeran, arent we?


Haha för det är lite creepy. Jag hade blivit lite rädd om någon jag inte pratar med så ofta kom fram till mig och sa: jag hittade din msn genom att googla ditt namn!! Jag tror att killen hade tyckt att du var lite konstig.