Forumet - Gräva bort/fritt Skåne? (SD-relaterat)

Gräva bort/fritt Skåne? (SD-relaterat)

6125 0 63
Detta skulle kunna postas i Den officiella SD-tråden, men det är lite svårt att göra en poll där. Denna tråd skulle även kunna postas i Riksdagsvalet 2010, men pollar verkar inte vara möjliga att göra där. Notera dessutom att denna tråd inte är till för att diskutera vad Sverigedemokraterna står för och vad som är rätt eller fel! Notera även att tråden inte handlar om Skåne i övrigt! Jag ska försöka hålla mig så opartisk som möjligt även om de flesta av er antagligen redan känner till min ståndpunkt.

I sin helhet har Sverigedemokraterna inte särskilt stort inflytande i Sverige. Däremot är de allt annat än kontroversiella. De flesta som röstar på något annat parti är väldigt fientliga till SD, och de sverigedemokrater som finns är minst lika bestämda.

Av alla öppet uttalade nationalistiska partier är SD helt klart störst eftersom de ändå är hyfsat rumsrena och inte särskilt nationalextremistiska, vilket innebär att många som annars hade röstat på andra nationalistiska partier som Nationaldemokraterna eller Svenskarnas parti men inte vill kasta bort sin röst istället satsar på SD Dold text: (på samma sätt som kommunister satsar på socialistiska Vänsterpartiet, bönder på Centerpartiet som är f.d. Bondeförbundet, Livets Ord-medlemmar på Kristdemokraterna och kapitalister på liberalkonservativa Moderaterna) - vilket i sin tur gör SD så stora att de ändå har goda chanser att komma in i riksdagen under valet.

Men ärligt talat nu, skulle någon tjäna på det? Motståndarna över resten av landet skulle absolut inte vilja det, och SD skulle ändå inte ha särskilt mycket att säga till om. Varför måste vi då beblanda oss med varandra överhuvudtaget när vi kan göra det så enkelt för oss?

De absolut flesta sverigedemokrater och övriga nationalister finns som sagt i Skåne. Självklart besvärar det de skånska motståndarna lika mycket som sverigedemokrater utanför Skåne besväras av motståndare och för många invandrare. Varför då inte ta till segregation på rätt sätt? Alla sverigedemokrater och övriga nationalister samlas i Skåne, alla skånska motståndare flyttar från Skåne, och sen drar vi en landsgräns mellan Skåne och övriga Sverige. Då slipper övriga Sverige SD i riksdagen, och Jimmie Åkesson (antagligen) kan bli Skånes statsminister/president/premiärminister/absoluta monark/hövding/vad skåningarna nu vill ge honom för titel. Om det sedan blir för svårt att klara sig som mikrostat kanske de kan ansluta till ett annat land vars politik passar dem bättre, och ändå har en liknande kultur. Sen kan de ju också välja att gå ur EU för att försäkra sig om att inga överflödiga invandrare som fått asyl någon annanstans utnyttjar den fria rörligheten ner till Skåne, om det nu skulle bli ett problem.

Så vad säger ni? För om man bortser från invandrarna så lever bara vi etniska svenskar egentligen i två helt olika kulturer: den nationalistiska och den antinationalistiska.

Kom ihåg att motivera era svar, och berätta gärna samtidigt var ni står politiskt och om ni bor i eller utanför Skåne [smile]

Spana också in:

Djeydjey:

vad skåningarna nu vill ge honom för titel


Hellre att vi skickar upp alla rasister till Sverige och alla utlänningar ner till Skåne. Lever hellre bland turkar och albaner än med SDare.

Om man skulle ta bort invandrarna så skulle man ta bort själva Skånes själ, det är multikulturen som gör Skåne så lättillgängligt och avslappnat, till skillnad från många andra delar av Sverige. De som röstar på SD här är inte skåningar, de är svenskar som är rädda att skåne ska tas ifrån dom. Så upp med dom där dom hör hemma, så kan vi få ett befriat skåne där alla är välkomna.
vad är det här för jävla skitsnack? vi har utkämpat många, långa och dyra strider som resulterat i att denna landyta tillhör oss, och jag skiter i vad separatistpacket säger, de har förverkat sin rätt till en åsikt i frågan. att sd har sitt huvudsakliga väljarstöd i sveriges södra delar och fortfarande säger sig förespråka nationalism är skandal. de kan fan inte ens prata svenska ordentligt.

att skåne är så invandrartätt ser jag också som en jävligt dålig idé, och att de inte integreras på ett önskvärt sätt i "svensk" kultur har jag full förståelse för. ärligt talat så förstår jag inte varför de inte flyttar tillbaks, diktatorer och sociopatiska krigsherrar känns visserligen som dåligt sällskap, men jag kan inte tänka mig att det skulle vara mer plågsamt än skåningar. sd är på så vis inte bara idioter, utan även svenskfientliga.
mediakatt:

Minns du när den där danske politikern krävde att få tillbaka Skåne och varken svenska eller danska politiker brydde sig nog mycket för att ens kommentera? [party]


det minns jag. jag anser inte att skåningarna på något vis är att anse som svenskar, men vi pratar om mer än befolkningen här. skåningarna är antingen landsförrädare som en konsekvens av deras åsikter om hur de förhåller sig till resten av sverige, eller landsförrädare av hävd. den tidigare delen får gärna tillhöra danmark, efter att de avtjänat sitt straff, förslagsvis ett större antal år i ett arbetsläger. sen kan de vara danskar. i danmark. men landområdet skåne har de definitivt ingen rätt till. den senare delen bör få en möjlighet att integreras i det svenska samhället under mer gynsamma omständigheter än en tillvaro i sällskap av rena landsförrädande, danskälskande brottslingar.
mediakatt:

Jag tycker om dig.


rättelse: jag anser att skåningarna är svenskar i bemärkelsen att de bor på svenskt territorium, betalar svenska skatter, och följer svensk lag. och med tanke på att de har svenskt medborgarskap, även att de är svenska medborgare, i rent juridisk bemärkelse. det senare anser jag dock inte är helt önskvärt, tanken på att landsförrädare väljer våra ledare är inte mycket bättre än tanken på att vi lyder under danskt styre.
Djeydjey:

Nej! (Du röstade på detta alternativ)


Skåne är en förlorad del av sverige om inget görs inom dom närmaste decennierna, regionen kommer att bli så smockfull att inga svenskar kommer vilja bo kvar då det inte går att leva ett normalt liv och beblanda sig med för många invandrare på samma gång. Ska man följa dom vardagliga rutinerna med jobb och skola så underlättar det en hel del om man slipper skrik och gap om kvällarna så man kan få lite lugn och ro och slippa att åka på dom konsekvenser man alltid råkar ut för när man stöter på blattegäng vid mörkrets inbrott.

Skåningarna har tyvärr fått lida oerhört mycket av den förda invandringspolitiken. Därför tycker jag att det nästan vore acceptabelt om man lämpade av större del av invandrarna upp till Norrland och ge området en autonomi, nästan självständighet där dom kan få bestämma och rå över sig själva. Området kommer praktiskt taget att blomstra då invandrarnas arbetskapacitet är väldigt underskattat, det är att dom ser konstiga ur, har roliga färger på huden och outtalbara namn som gör att dom inte får jobb, så arbetet kommer det inte att bli problem att fixa. Sedan kanske dom vill anlägga moskéer, likväl kan dom göra det då islam inte kommer att bli något hinder för dessa tappra individers outnyttjade arbetskapacitet. Islam är även fredens religion, så dom kommer inte ha problem att komma överens dom andra grupperna. Man kan servera halalslaktad mat för nu kan inte rasistsvennarna komma in och bestämma hur dom ska ha det. Hugga ner skogen kan man även göra för det ger jobb åt alla, en yxa och ett par gummiskor, ut och fäll skogen nu. Dessutom råkar skolor brinna ner titt som tätt, så därför vore det på sin plats om man uppförde ett par hundra nya skolor som står tomma? för ifall en råkar brännas ner kan man bara flytta in i en annan, jättesmidigt! inget som en svensk skulle förstå sig på då dom visst aldrig råkar tutta eld på skolan då och då. Sedan finns det lite harar uppe i norrland med, dom går fint att elda upp. För när det inte finns kaniner till hands får man ta vad som finns, roligt bör varje individ få ha, ett årligt lopp bör hållas i kirunastan med brinnande harar där man kan satsa på vilka harar som kommer längst. Vill man ut på Jihad finns det även nya territorier att kräva, lapparna är inte överförtjusta i konkurrens och kommer inte att kuvas så lätt, då kan det vara på sin plats att gå ut i krig mot dom och efter förkrossande segrar kräva årliga tributer i form av renar och kvinnor. Då det är kallt året runt kommer sjöarna att ligga istäckta, man behöver således inte vara rädd för att hoppa i och drunkna i dom otaliga sjöarna av misstag. Men när man får en period av mer än 5 timmars sol om dagen kan man börja dränera sjöarna för att slippa dom obehagliga olyckor som kan ske.

Texten ovan kan verka väldigt klartänkt och genialisk, om än lite vänsterflört. Men låt er inte luras, det finns en del problem som inte ens jag tänkt på angående det här. Främst på den ekonomiska biten.