Forumet - Grammisgalan

Grammisgalan

891 0 20

Några som kommer att kolla? Mitt favvoband NONONO är nominerade så jag kommer att sitta klistrad xD De borde ju vinna årets låt. Eller vilka skulle ni tippa på? 

Årets låt

Anton Ewald – Begging
Avicii - Wake Me Up
Håkan Hellström – Det kommer aldrig va över för mig
Kim Cesarion – Undressed
Medina – Miss Decibel
Nonono – Pumpin Blood
Robin Stjernberg – You
Sebastian Ingrosso, Tommy Trash & John Martin – Reload
Veronica Maggio – Sergels Torg
Zara Larsson - Uncover


Spana också in:


Petra:
Hur kommer det sig? att du inte lyssnar på texten? haha
jag vet inte............. 100% ointressant bara. Jag menar, antar att folk lyssnar för att de kan relatera till låtar osv, bli berörda. jag har aldrig funnit några lyrics det går att relatera till.. :$
Film dock, kan bli väldigt berörd av film, det behöver inte ens vara filmer med väldigt grafiska scener i.. 

Så jag antar att man kan tro att jag har svårt att skapa egna bilder i huvudet utifrån text eller tal/sång, men så bör inte vara fallet, har världens vildaste fantasi.. Kan ligga/sitta/stå och filosofera i flera timmar, emellanåt. 

I samma veva klarar jag inte av att läsa böcker eller lyssna till ljudböcker, inte tillräckligt intressant helt enkelt.. Dessutom har alltid de där läsarna i ljudböcker störiga röster.

 

Kom att tänka på musikvideor, dessa kan jag oftast inte heller bli berörd av.. Måste ha ett samband med självaste sången i sig, förbannat larvigt att uttrycka sina känslor så, blir oseriöst på nåt vis. Med detta sagt tycker jag om faktiskt om sånger med musikvideor av uppenbart "oseriös" eller random art vars uppgift inte är att beröra publiken med sorg eller andra känslor andra än humor.. 
Exempel: diggar dessa grabbar som faaaen...... :$
   
Kan för övrigt inte ens tyska, förstår inte vad de säger alltså.. Mer än några enstaka ord dårå