Forumet - Grannen

Grannen

951 0 3
Va längesen jag skrev nått i huvudtaget så vette tusan hur det blev


Grannen
Sent en lördagsnattvaknade jag av att jag hörde nått ljud. Jag klev upp ur sängen och kollade ut genom fönstret. Jag såg en tjej som signalerade att jag skulle komma och jag tog på mig kläder och skyndade mig ut. Det var den nyinflyttade grannfamiljens dotter som stod på balkongen vid husets trädgård. Jag hade bara sett henne på avstånd och jag visste knappt hur hon såg ut. Min familj var bortrest idag och jag var helt själv hemma. Jag skyndade mig ner för trapporna och ut genom ytterdörren. Medan jag skyndade mig in på deras trädgård märkte jag att liksom hemma hos mig stod det inga bilar utanför. Nu var jag framme vid trädgården och jag skyndade mig fram till henne.
- Hej, har det hänt något?
Hon tittade bara på mig när jag frågade henne det. Efter en stund sa hon ”Kom in”

Jag följde med henne in och jag ställde mig sedan framför henne. Hon var helt otroligt het och hon hade långt rött hår, stora blåa vackra ögon och hon hade en otroligt het blick. Man såg hur kurvig hennes kropp var och hur stora hennes bröst var när hon hade den svarta T-shirten som hon hade på sig. Hon var inte så lång, kanske lite över 160, vilket jag gillar.
- Jag har kollat mycket på dig sedan jag flyttat in här bredvid, sade hon med en lekfull blick.
- Du är helt otroligt snygg å het, sade jag plötsligt utan att tänka till helt.
Hon log sedan mot mig och gick närmare fram mot mig. Sedan förde hon sin hand över min överkropp och drog mig sedan emot henne. Hon tog sedan min hand och förde den över sina bröst och jag kände hur mjukt det var och jag kände lite försiktigt innan jag för min hand ner över hennes höfter och mage sedan upp igen.
- Kom så går vi in hit …in i rummet här.

Jag följde efter henne in i ett sovrum och hon började ta av sig sin tröja. Sedan tog hon av sig sina byxor och hon hade på sig riktigt heta röda hot pants och bh. Hennes röda bh såg nästan ut att gå sönder. Hon knäppte sedan upp sin bh och hennes jättestora bröst vällde ut. Sedan gick hon fram mot mig och jag tittade ner mot hennes bröst, som guppade när hon gick mot mig. Jag visste knappt vart jag skulle ta vägen, utan jag bara stod och stirrade på henne. Hon tog tag i min tröja och drog av den snabbt och knäppte fort upp mitt bälte. Jag tog sedan snabbt av byxorna och hon tog sedan in handen i mina kalsonger.
- Åh den va stor, sa hon medan hon gav mig en förföriskt blick.
Hon tog sedan ut den och jag drog ner kalsongerna helt. Den blev ännu hårdare och större medan hon höll i den.

Jag böjde mig sedan fram mot henne å började kyssa henne vilt medan jag smekte henne över hela hennes kropp. Hennes kropp kändes så len, mjuk å fast på samma gång. Jag kysste henne nerför halsen, över axlarna, ner över hennes stora bröst och jag kysste och sög på hennes stora styva bröstvårtor. Sedan fortsatte jag ner över hennes varma lena mage medan jag klämde på hennes mjuka bröst. Jag drog sedan ner hennes trosor och jag började slicka henne medan hon stod upp och jag hörde hur hon stönade.

Efter en stund reste jag mig upp och vi gick iväg mot sängen.
- Kom, lägg den där enorma heta kuken mellan mina bröst.
Jag satte mig på henne och jag lade den mellan hennes enorma bröst. Den försvann helt under hennes bröst när hon tryckte ihop dom. Det kändes så mjukt och skönt när jag förde den fram och tillbaka. Hon sträckte sedan ut tungan och jag lade den längre upp mot hennes mun. Och hon började slicka på överdelen och jag förde sen den ännu längre. Hon omslöt sedan sina fylliga läppar om den och började suga. Jag kände hennes tunga mot den medan hon sög av mig och jag kände hur det vibrerade i den.

Hon fortsatte en lång stund sedan tog hon ut den och kastade ner mig på sängen och hon stoppade sedan in den och började rida. Jag hörde hela tiden hur hon stönade och hennes stora bröst guppade upphetsande medan hon red mig. Jag förde mina händer över hennes svettiga heta kropp. Över hennes höfter, mage och upp mot hennes bröst. Jag började smeka och klämma på dom och jag kunde höra henne stöna högre och högre och hon red snabbare och snabbare. Jag kände och hörde hur hon ”kom” och jag lade henne ner på sängen snabbt. Sedan satte jag på henne helt galet och hon ”kom” igen och igen innan jag fick orgasm inne i hennes våta varma härliga fitta.


Slut