Forumet - Grannen och hans snö!

Grannen och hans snö!

6261 0 62
Nu har det snöat massor i några dygn och det är väl fint men att skotta är mindre kul, nu i år har jag dessutom fått ännu mer att skotta då grannungen som tydligen växt sig tillräckligt stor att hantera en skyffel slänger över all deras snö på vår garageuppfart. Detta har nu hänt 5 gånger de senaste två dagarna och det tar väl kanske en 15,20 minuter att ta bort högen varje gång.

Så idag tröttnade jag på människan och ljög ihop någon historia om att jag faktiskt har bättre saker för mig än att skotta bort deras snö. Som svar på det här fick jag som höra att jag skulle skita ner mig och att han inte hade tid med mitt gnäll. [shake] Så nu måste jag göra något åt den här grabben! Men vad?

Skulle naturligtvis kunna gå och tala med hans föräldrar men det känns tråkigt att göra slut på det så här fort nu när jag äntligen fått lite spänning i livet! Idag hade jag även chansen att backa över honom med bilen men lät bli så inga såna förslag tack.
göm dig så att han inte ser dig och kasta en snöboll i huvudet på honom varje gång han är ute och skottar snö. målet är klassisk betingning: han ska koppla samman snöskottande med att bli attackerad av snöbollar.

det är viktigt att han inte får syn på dig, inte den minsta lilla glimt. var en ninja.
El Guaje:

slänger över all deras snö på vår garageuppfart


hahahahah domination[badgrin]

El Guaje:

tala med hans föräldrar


Det vuxna (läs: tråkiga) alternativet

iosib:

kasta en snöboll i huvudet på honom varje gång han är ute och skottar snö


Det roliga alternativet[badgrin] Fast istället för en snöboll varje gång han skottar snö så kasta en snöboll för varje skyffel snö han kastar på er garageuppfart. Kanske svårare att vara en ninja i det fallet, men det är så mycket mer givande... och roligare[bigsmile]

Spana också in:

Ensamvargen:

Släng tillbaka snön. [smile]


Det är nog vad jag hade gjort... eftersom jag är nattmänniska, och blir rastlös på nätterna, så runt 3-tiden varje morgon hade jag stått där o öst tillbaka all snö plus det som hade varit min snö.

Hade sen varit roligt om ungen gjort samma sak, o sen hålla på så för att se vem som ger sig först[badgrin]
iosib:

det är viktigt att han inte får syn på dig, inte den minsta lilla glimt. var en ninja.


Det låter helt klart som ett kul alternativ men problemet är att det är det inte finns några bra platser att gömma sig på där ute och jag är ingen ninja. Hade jag varit det hade han aldrig fått chansen att ens tänka tanken att lägga hans förbannad snö där. Kanske skulle gå en snabbkurs eller nåt!

Storchen84:

Det vuxna (läs: tråkiga) alternativet


Det är tyvärr det det lutar åt också. Hade velat ha lite kul med honom men kommer absolut inte på något. :(

ladysmurf:

Du har rätt att på något sätt orsaka honom fysiks smärta så att han slutar.


Tycker jag också men han är 12,13 år gammal så jag är lite rädd för följderna om jag gav mig på honom med en crocketklubba eller annat favorittillhygge.

Ensamvargen:

Släng tillbaka snön. [smile]


Gjorde det en gång igår. Var helnöjd tills jag kom ut några timmar senare och såg att den var tillbaks, tillsammans med lika mycket till som snöat under tiden. :(
Ensamvargen:

Ofta man skulle förlora något sådant mot en liten unge liksom. [shake][cute][blush]


Fick en ännu roligare idé, eftersom det är en unge är skyffeln antagligen relativt liten. Då tar man en så stor skyffel som man orkar skyffla med och så ställer man sig där och skyfflar samtidigt som han, och skyfflar samtidigt tillbaka det han skyfflat över... plus kanske lite till[bigsmile]
El Guaje:

Tycker jag också men han är 12,13 år gammal så jag är lite rädd för följderna om han gav mig på honom med en crocketklubba eller annat favorittillhygge.


Om han är så liten räcker det nog bara om du hotar honom lite utan att slå honom. Alternativt att du hittar något att slå honom med som inte orsakar stor smärta.
Macktorsken:

Verkar som att det behövs.


Ja, en Aschberg kan ju lösa allt! Men vill inte riskera att han tycker vi är tjatiga. :(

mediakatt:

Skotta bort precis all snö från er tomt och lägg på deras garageuppfart/utanför deras ytterdörr. Bonuspoäng om du köper en snökanon och riktar den mot deras tomt.


Hehe tänkte faktiskt den tanken. Gå ut en natt och lägga stora högar med snö utanför båda ytterdörrarna och sen vattna lite på det men det drabbar ju även hans familj. Känns som det är en sak mellan mig och honom!
El Guaje:

Hehe tänkte faktiskt den tanken. Gå ut en natt och lägga stora högar med snö utanför båda ytterdörrarna och sen vattna lite på det men det drabbar ju även hans familj. Känns som det är en sak mellan mig och honom!


Äh, har de inte uppfostrat ungen bättre så har de lika mycket ansvar i saken som han har.
ladysmurf:

Om han är så liten räcker det nog bara om du hotar honom lite utan att slå honom.


Vet inte om det biter, trodde han skulle bli lite avskräckt när jag talade med honom idag men istället körde han upp fingret i ansiktet på mig och sa det där jag skrev tidigare. [shake]

Men kanske får samla ihop några läskiga människor och hälsa på honom någon kväll. Eller kanske hota honom lite finare. Ett hästhuvud eller nåt!