Forumet - Gråt över ondska?

Gråt över ondska?

441 0 35
Är det någon mer än jag som kan börja gråta över all ondska som finns? Och nu menar jag inte bara sådan misär man ser om på tv utan även när griniga stressade människor snäser åt en på stan, folk som säger elaka kommentare bara för att, folk som fryser ut andra osv. Jag har bla ingen tv för att jag inte klarar av nyheterna och sånt, det blir för mkt, fast jag har iof aldrig sett mkt på tv ändå. Men iaf är det någon mer som är som jag?

Spana också in:

Pale Enchantress:

griniga stressade människor snäser åt en på stan, folk som säger elaka kommentare bara för att, folk som fryser ut andra osv.


Fan asså, då skulle jag ju grina skit mycket.. Grina för att människor är som de är orkar jag inte lägga ner min tid på *gäsp*
Jejman:

Fan asså, då skulle jag ju grina skit mycket.. Grina för att människor är som de är orkar jag inte lägga ner min tid på *gäsp*


Men varför kan inte folk försöka vara trevliga istället? Varför måste man låta sin egna stress eller bekymmer gå ut över andra?

Skrämd av en kvist:

Brukar bli ganska glad av att se folk som beter sig obehagligt. Trevligt med intriger.


Varför tycker du så?
Jag gråter inte över det men jag blir irriterad. Jävligt irriterad. Arg. ILSKEN! Särskilt när det handlar om djur. Då dör en liten bit av mig men den börjar leva igen när jag inser hur god jag faktiskt är och att jag kan vända min ilska mot glädje för det goda som finns här i världen och framförallt hjälpa till för whatever jag vill ska bli bättre.

Har liksom kommit till den del i livet då jag inser att livet är för kort för att tänka på all ondska. Försöker se det goda istället. Försöker, ja.