Forumet - Gråta

Gråta

230 0 15
Har varit på auditions för en ny svensk långfilm, och imorgon är det absolut sista provspelningen. har endast en kvar jag måste slå ut.
Egentligen behöver jag inte börja gråta, men det skulle liksom ge pricken över i:et till scenen... men hur gör man? lyckats pressa fram tårar en gång, men nu funkar det inte [sad]
tips någon?

Spana också in:

ha gnugga fingret på en saftig rödlök eller vitlök och strax innan du ska gråta så vidrör under eller någonstans vid ögat/ögonen.
[cheers]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Bl0cket:

minnesvideos där tex barn dött tragiskt


har en med små abort människor.
öva en del hemma framför spegeln. låtsas att du 'skådespelar', att du är med om ngt riktigt sorgligt och tänk samtidigt på något tråkigt som hänt dig. för mig funkar det (haha weird jag vet) att göra sånnadär konstiga miner man ibland gör när man storgråter - det framkallar gråt hos mig ibland. [bigsmile] jag typ "trycker ut" gråten, samtidigt som jag tänker på något sorgligt, haha. så svårt att förklara, men övning ger färdighet!
Jag kan bara gråta då jag är riktigt arg och upprörd, då är det stört omöjligt att hålla tillbaka tårarna. Försök känna känslan i varje vrå i din kropp, hur intensivt du vill ha rollen, hur innerligt du vill gråta och låt frustrationen över att du inte kan gråta göra att du gråter.[bigcheers]