Forumet - Gråter du när någon nära dör?

Gråter du när någon nära dör?

760 0 19
Grät ej på min brors begravning. Vet ej varför det var så svårt att börja gråta just då, men ingenting hände. Mina ögon var lika torra som sanden. Tror att det var för att jag inte hade börjat inse att han verkligen var borta. Kan fortfarande inte inse att han är borta, även om det har gått ett år. Gråter dock väldigt ofta pga hans bortgång.. 
Ja. Dock är det ju olika när man gör det osv. Grät ej så mycket på morfars begravning men grät så att jag nästan inte kunde andas ca tio år senare på farfars. Minns hur alla avlägsna släktingar/bekanta jag aldrig sett förut tittade så medlidsamt på mig. Nu var det ju ej fråga om just begravningar men ja. Det är ju då man "ska". Försökte pressa fram i början och sedan bara vällde det fram. Det var nog väldigt nyttigt. 

Spana också in:

Svårt att säga. Den enda nära släkting som har dött var farfar, och han dog 2003. Då grät jag ju en del. Jag orkade inte ens gå på begravningen, och det ångrar jag såhär i efterhand.
Annars har inga nära dött, så jag vet inte. Men sen är jag så förbannat känslig, så antagligen skulle jag gråta floder nu med om någon närstående kolar.