Forumet - grattis!

grattis!

171 0 13
idag är det minsann ingen vanlig dag. idag är det nämligen en alldeles speciell födelsedag. idag är det 140 år sen vladimir ilyich lenin föddes. framstående ledare och ideolog inom bolsjevikerna, en stor ledare och revolutionär, som åstadkom mycket, vars minne lever kvar efter alla dessa år, som en ledstjärna på himlen och en symbol för klasskampen och striden för ett bättre samhälle, och en bättre värld. stämplad som en dissident och en terrorist av tsarväldet, men fick det sista ordet under oktoberrevolutionen, och minnet lever kvar av en stor man, ledare och förebild.

grattis, kamrat lenin, och skål, proletärer!

Vi går framåt i en sammansluten skara på en brant och mödosam väg stadigt hållande varandra i händerna. Vi är omgivna av fiender på alla håll, och vi är nästan alltid utsatta för deras eld. Vi har sammanslutit oss enligt ett fritt fattat beslut just för att bekämpa fienderna och inte hamna i det närliggande träsket, vars invånare från första stund har klandrat oss för att vi avskilt oss i en särskild grupp och valt kampens väg i stället för försoningens.

Spana också in:

FreeWay89:

Tja Hitler fyllde ju år i tisdas [bigcheers]


firade även denna tillställning, dock inte med stoli, snarare hembränt. visserligen fin hembränt. hitler tillhör inte riktigt mina favoritnazister. goebbels, däremot, där har vi grejer. har även en smärre dragelse till rudolf hess.