Forumet - Gravid och p-piller

Gravid och p-piller

1988 0 17

Spana också in:

Harpyja:

någon som vet om det beror på järnbrist?


Tror inte det beror på järnbrist. Det beror på hur mycket mens du har. Det förklarade i alla fall min barnmorska för mig. Om den är lite brunare betyder det att du inte blöder lika mycket. Klumpig mens betyder att du har en månad där du blöder mer, så enkelt är det.

Oroa dig inte :)
Sagitta:

Ville du vara det?


Tror att jag har kommit över den perioden och är mer inne i en ensam-ute-och-resa-period.

Fast hade jag varit gravid vet jag inte om jag hade mått så bra om jag gjort abort.

Men nu har jag snart ett preventivmedel man inte kan glömma! I månaden i alla fall.
Harpyja:

utan mer brunaktig och trådig


När du inte har så mycket mens hinner blodet stelna lite och får den där brunaktiga nyansen. Sa någon intelligent barnmorska till mig.

Harpyja:

Om man är gravid, kan embryot skadas då om man fortsätter med sina p-piller?


Beror på piller. Varför äta, btw? Om man är gravid?
Bond:

Beror på piller. Varför äta, btw? Om man är gravid?


Jag missar piller då och då på grund av mina taskiga rutiner, så jag visste inte om jag var gravid och hann inte tänka på det heller. Men som sagt, tur att det finns preventivmedel man inte behöver tänka på.

Sagitta:

Oh. Låter bättre än en p-stav eller spiral iallafall. Och p-piller var sämst, mådde dåligt, fick finnar och gick upp tio kilo på en månad.


Jao men jag ska testa dem nästa vecka så jag kan ju säga om det är någonting! I och försej fick jag inga biverkningar (vad jag vet) av p-pillerna.
p-piller skadar nog barnet i längden om man äter p-piller hela sin graviditet..

kom ihåg att dem flesta både dricker alkohol och tar diverse läkemedel i början av en graviditet.. tills man får reda på att man är gravid så att säga... ibland tar det upp till två månader för en kvinna att förstå att hon är gravid och då har man ju levt sitt liv som vanligt utan att ha vetas av det..