Forumet - Gravid tjejs åsikt om alla jä

Gravid tjejs åsikt om alla jä

3853 0 76
Jag blir så jävla sur när jag läser hur folk bara sitter å skriver massa skit, om att "barn" inte ska skaffa barn om det är så att man själv vill behålla barnet och känner att man klarar av det stora ansvaret.

Så får man väl fan bestämma det själv ist för att folk ska sitta å skriva att man är störd och bara borde göra abort! [mad][n]

Det värsta som finns är när folk försöker tvinga en till något man själv inte vill! Jag vill verkligen behålla mitt barn och tänker göra det, men blir så jävla sur när folk försöker tvinga en och säga att det är för ens eget bästa när man bara kan må ännu värre av att göra aborten för ingen, absolut ingen jag vet ångrar någonsin att dom behållit sitt barn. Men nästan alla ångrar att dom gör abort efteråt! jag tycker alla ska tänka till och låta folk få bestämma själv utan alla jävla idioters åsikter! [mad]

Spana också in:

asså vafan är alla jävlars problem!
de finns folk som är mogna nog att skaffa
barn i tidig ålder! för de behöver inte alla jävla
idioter säga massa skit om att man inte kan ta handom
sitt barn om man är ung det är jävla bullshit!
jag är 16år och jag tänker då fan inte göra abort för jag skulle aldrig klara av det för jag vill behålla mitt barn och jag vet att jag skulle kunna tahandom mitt barn och ge den, den uppväxt den behöver som exakt vem som helst kan ge sitt barn åldern ha inget med det att göra de beror helt och hållet på hur mogen man är själv!
iizzaah:

de finns folk som är mogna nog att skaffa


Ja, men hur vet du till 100% att du kommer att göra det?

Även om jag delvis håller med dig i det du sagt så håller jag delvis med vad den andra sidan säger också. Det vore bättre för en själv och barnet/barnen om man hade livet någorlunda utstakat, har en stabil inkomst och har ett ställe där barnet kan växa upp innan man skaffar barn.

Barn borde vara barn så länge de kan.
Tonåringar borde vara tonåringar så länge de kan.

Det är en hel del ansvar som följer. Kan man verkligen som 16åring ta det ansvaret? Ja såklart kan man det, men är det inte bättre tills man mognat mer först?
Det kan vara stor skillnad på en människa när den är 16 år och när den är 18år+. Du kommer att förändras, dina åsikter kommer att ändras.

Jag tror inte att någon är särskilt redo på att bli förälder oavsett ålder utan när barnet väl kommer så lär man sig det dag för dag, särskilt om det är det första barnet.

Jag förespråkar varken för eller emot abort, det får var och en bestämma, så ditt liv, dina val, dina konsekvenser (kan vara både bra och dåliga).
Lycka till!
Grief:

Jag menade inget illa med mina frågor, jag är bara nyfiken på hur du har tänkt lösa din situation.


ne okey.
Grief:

Hur kommer du att tjäna dessa pengar?


mina föräldrar ska betala mig kring 2500 i månaden,
och jag räkna till att jag kommer att få mitt barn bidrag plus mitt barns barnbidrag, och som jag hört mig efter kommer jag få socialbidrag också.
sure sure men tänk på framtiden [confused] tänk på barnet, du fattar nog att man ska göra färdigt sin utbildning, (eftersom du inte verkar helt zappad) å skaffa ett stabilt liv helt enkelt. de värsta som kommer hända är att du skiter i våra råd och behåller barnet, du kommer att missa många år utav ditt liv som ska användas för att grov plugga helt enkelt å ägna det åt ditt barn. men va händer sen da? jo du börjar ta igen åren du missat å mister tid åt ditt barn som självklart kommer få det betydlig sämre än nån annan unge i skolan. uppfostran ger allt, personlighet, sunt förnuft å så vidare. elr så går det bra föö att din föräldrar e snuskigt rika så du slipper plugget å kan ge ditt barn en ordentlig uppfostran.
Knarko:

Ja, men hur vet du till 100% att du kommer att göra det?


jag vet det för att jag har tänk ända sen jag först fick reda på det, och jag vet själv att jag tänkte behålla förra gången jag blev gravid men då fick jag missfall och det knäckte mig totalt, och det ända jag lovade mig själv var att om jag blir med barn igen så kommer jag behålla för de finns inget jag vill mer än att bli mamma.

Jag ha verkligen funderat på allt möjligt, hur jag ska bo, hur jag ska få pengar, hur jag ska fixa skolan, ja en massa saker.

Och jag vet att de inte är en dans på rosor att få barn, jag vet att de kommer bli jobbigt, det kommer inte bli lätt jag kommer få det svårt och en massa folk kommer ha massa åsikter men jag vet själv vad jag vill och hur jag tänker göra å finns inget som kan ändra på de för jag vet att jag kan bli en bra mamma!
Jag tror aldrig man är mogen för barn, oavsett ålder.
De finns både yngre och äldre mammor som inte alls passar att vara föräldrar.

Man måste vara villig att offra lite och att sätta någon annan före sig själv.

Jag är själv ung mamma, inte lika ung som dig dock. Pluggade in gymnasiet, fick min son, tog studenten, i den ordningen. Jag älskar att vara mamma, min son är 4 år idag och det har gått bra för oss.

Vem som helst kan klara det om man verkligen vill, de tror jag iaf.

Och nej, vi behövde inge soc eller annat skit. Du får föräldrar penning när barnet kommit i ett år och under denna tid är det bara att söka jobb/skola eller vad du nu vill göra. Självklart kan man plugga med barn också. Jag gör de, på högskolenivå.

Du kan klara allt bara du bestämt dig!
Grief:

När ska du föda ditt barn förresten?


det blir i mitten av Januari.
Marshmallow:

Jag tror aldrig man är mogen för barn, oavsett ålder.
De finns både yngre och äldre mammor som inte alls passar att vara föräldrar.

Man måste vara villig att offra lite och att sätta någon annan före sig själv.


jag håller med exakt.