Forumet - Gravid

Gravid

2119 1 26

Spana också in:

Abort. Jag vill inte ha barn just nu - har varken tid, råd eller goda förutsättningar för att ge barnet en hygglig uppväxt. Dessutom vet jag inte vem pappan skulle vara? Vill ha barn, men antagligen kommer jag att vänta tills jag känner att jag har tillräcklig stabilitet i mitt eget liv för att ha en bra grund för mina barn att växa upp på. Skulle inte heller skaffa barn med vem som helst, utan för mig är det viktigt att den som eventuellt blir far till mina barn är någon jag varit tillsammans med länge och som jag har fullt förtroende för.

Zymba: Abort. Jag vill inte ha barn just nu - har varken tid, råd eller goda förutsättningar för att ge barnet en hygglig uppväxt. Dessutom vet jag inte vem pappan skulle vara? Vill ha barn, men antagligen kommer jag att vänta tills jag känner att jag har tillräcklig stabilitet i mitt eget liv för att ha en bra grund för mina barn att växa upp på. Skulle inte heller skaffa barn med vem som helst, utan för mig är det viktigt att den som eventuellt blir far till mina barn är någon jag varit tillsammans med länge och som jag har fullt förtroende för.
<3
röstade behålla, men är osäker. tror det beror på dagsinställningen.
har fan tänkt lite på detta det senaste året i och med att jag i våras var säker på att jag var gravid. att skaffa barn är inget jag vill just nu, och kanske inte ens i framtiden. jag förstår att jag som studerande borde svara "abort" men jag är inte helt säker på att jag hade sett det som en så självklarhet i dagsläget.