Aviseringar
Rensa alla

Gravid trots mens, akutpiller, negativt test?


Ämnesstartare

Hej! Jag hade dumt nog oskyddat samlag för 5 veckor sen. Dock hade vi bara det i några minuter, men han kom men han tog ut den innan (men vet inte om han kom lite ändå), vet att risken finns ändå. Samma dag, några timmar senare kom min mens. Och det var riktig mens som jag hade i några dagar och var Iallafall jätteorolig de dagarna och mådde illa och kände mig deprimerad. Fast det var väl pga orolighet osv och ej graviditet.

För säkerhets skull gick jag till UMO den femte dagen efter sexet och fick akutpillret Ellaone som fungerar upp till 5 dygn efter oskyddat sex. Mådde hur bra som helst efter det och allt var som vanligt och 1 månad senare (för några dagar sen) fick jag kraftig mensvärk, dock blödde jag inte på samma sätt. Var mer slem och så i mensen men blödde ändå i några dagar. Möjligtvis kanske akut pillret (lika starkt som en veckas p-piller) påverkat mensen lite så den blev lite mindre. Iallafall när mensen tagit slut hade jag fortfarande lite lite värk kvar, de gjorde ej ont men kändes lite konstigt fast var inget jag tänkte på förutom när jag tänkte på det.

Kan vart inbillning? För det höll i sig i flera dagar efter jag haft mens i några dagar. För säkerhetsskull gick jag till UMO igår och gjorde grav-test (4 dagar efter min mens), det var helt negativt. Men har fortfarande känts lite småkonstigt där man brukar ha mensvärk. Kan det vara graviditet trots allt fast än jag fick mens några timmar efter sex, akut piller, inga symptomet och blödde en månad efter och negativt på grav-test? Vad kan det annars bero på?

Verkligen tacksam för lite spekulationer, åsikter och tankar!


   
Citera
Ämnesetiketter

Jag tror att du kan vara helt lugn. Vad det kan vara vet jag inte men det är antagligen inte graviditet! 


   
SvaraCitera
time
 time

emelie789: Vad kan det annars bero på?

Pillret du tog, naturligtvis. Akut-ppiller är inte särskilt snällt mot kroppen, och kan rubba menscykeln rätt ordentligt. 


   
SvaraCitera

som time sa
du behöver ej oroa dig över gravidbiten
gör inte om de ba


   
SvaraCitera