Forumet - Gravid trots ppiller ?!! Hjälp !

Gravid trots ppiller ?!! Hjälp !

3198 0 20
OM NÅGON HAR VARIT MED OM LIKNANDE SÅ SVARA !

Jag hade oskyddat sex 2ggr för 3dagar sen (delvis för att jag är allergisk mot kondomer..) , jag märker till min stora förvåning att jag glömt ta mitt p-piller ! Men inge mer med det .. Tar pillret och får liten blödning dagen efter som sen går över .

Nu har jag börjat få ont i magen & jag började helt plötsligt blöda idag igen !
Kan jag vara gravid ? Och hur lång tid måste man vänta innan man langar ett gravtest ? [sad]

Spana också in:

diivahn92:

Tar pillret och får liten blödning dagen efter som sen går över .


Om man hoppar över ett piller sådär så kan man ju få en liten blödning/rubbningar i mens-cykeln (jag har inte fått det, men jag har hört att man kan det). Och nej, du märker som sagt inte efter så kort tid om du är gravid, men gå till ungdomsmottagningen. Är det inte öppet och du är väldigt orolig, gå till doktorn (på vårdcentralen) så får du en remiss antagligen, till en barnmorska.
Redbulls:

Jag förundras alltid över hur dålig sexualundervisning vi har


Jag med. Jesus.

Men ja, vänta tills när du i vanliga fall skulle fått mens med att göra ett graviditetstest, det är mest tillförlitligt. Du kan inte lita på ett negativt svar imorgon, liksom.

Fortsätt med dina piller du, för om det nu skulle vara så att du hann bli gravid så kommer kroppen väldigt snart att stöta ut embryot (som inte ens är ett embryo ännu) och du kommer inte märka det som annat än mens. Även om mensen kommer kan det vara en god idé att göra ett test.