Forumet - Graviditetstecken? Titta hit.

Graviditetstecken? Titta hit.

3038 0 30
Har haft graviditetstecket ett tag nu fastän jag skyddat mig å tänkte bara skriva upp de "symptom" jag haft. Andra som är i min sits får gärna berätta om era symptom och vad ni tror är på G.

Mina symptom:

*Ont i brösten
*Värk i magen, som mensvärk ungefär
*Svullen mage
*Väldig aptit
*Humörsvängningar

Är det nån som har lust så skriv gärna [smile]

Spana också in:

Du vet att du kan vara skengravid också, eller inbilla dig att du är gravid typ. Och få dem symptomerna..

Jag hade alla dem symtomerna samt flera andra och var 95 % säker att jag var gravid (eftersom jag hade haft oskyddat ett antal gånger)
Men gick till barnmorskan och testet visade negativt. Då släppte allt och jag fick tillslut min mens två dagar senare..
Det kan vara att du spänner dig och så, för min mens har aldrig varit oregelbunden eller uteblivit någon månad förens nu..
Och jag har en väldigt stresstålig kropp så..
Dock ska jag göra om testet om tre veckor bara för säkerhetens skull.

Tycker du bör göra det samma, (göra gravtest alltså), Antingen kan du gå till närmaste UM motagning eller köpa ett på apoteket..
Följ instruktionerna noga så går nog allt bra :)

Hoppas det löser sig för dig. [smile]
Hmm, läste i din blogg att du tatt ut p-stav. (sorry om jag nämnde det här), då är det ganska vanligt att kroppen kan bli lite knas. Det brukar ta upp till ett år att få kroppen att ställa in sig. Och om man vill skaffa barn så kan det vara ganska knivigt första året man tatt ut den.. Gick inte barnmorskan och doktorn igenom det med dig ? Dem brukar nämligen göra det.. Så kan ju vara det. Men som sagt, bara att kolla upp och göra ett grav test ^^,

Andra symtomer är

Metallsmak i munnen och ändrade smakupplevelser
Utebliven mens
Illamående (speciellt på morgonen) och ev kräkningar
Trötthet, och ökad sömn (sova någon timme på eftermiddagen etc.)
Nidationsblödning eller kramp
Ofta kissnödig

Sedan beror detta på hur långt in du kommit, och alla dessa tecken märks inte på alla, vet en morsa som inte hade något symtom förens i 6 månaden (det var då hon fick reda på att hon var gravid).
Tani:

Du vet att du kan vara skengravid också, eller inbilla dig att du är gravid typ. Och få dem symptomerna..


aa, de e det som är grejen. Har blivit skengravid med p-stav ett antal gånger och orkade sedan inte mer. har tatt ut den nu men symptomen är kvar och blir värre. Får väl se om de e jag som inbillar mig, annars blir det appoteket som gäller
you0are0mine:

Är det nån som har lust så skriv gärna


Jag hade samma symptom som du i början på min graviditet. Jag var dock även väldigt grinig och trött. Sen fick jag fler och fler symptom för varje vecka. Det kan mycket väl vara gravidsymptom. När har du beräknad mens?
SourcesOfLife:

Jag hade samma symptom som du i början på min graviditet. Jag var dock även väldigt grinig och trött. Sen fick jag fler och fler symptom för varje vecka. Det kan mycket väl vara gravidsymptom. När har du beräknad mens?


De e de som är grejen. Eftersom jag precis tatt ut p-staven så e de svårt att veta. Hade faktiskt en blödning för 2 dagar sen (Kom när jag hade sex av alla tillfällen [tired]), men mkt lite, sen kom de inte mer =S

Froggi:

Hmm, inte helt bra det här...


Ne du, låter som rätt säkra tecken på graviditet
you0are0mine:

Har haft graviditetstecket ett tag nu fastän jag skyddat mig


Om du inbillar dig att du är gravid kan du få tecken trots att du inte är gravid!

Jag var i den sitsen nyligen. Trodde jag hade blivit gravid 1 Januari, mensen var sen, jag började inbilla mig saker, tyckte att jag fick tecken. Gjorde ett test hemma, det var negativt. Jag andades ut lite. Sedan fick jag för mig olika tecken igen. Så gick till sjukhuset och gjorde ett test, det lugnade mig helt [y]
you0are0mine:

Hade faktiskt en blödning för 2 dagar sen


När man slutar med preventivmedel så får man en blödning. När jag slutade med p-piller sist så fick jag en 2-dagarsblödning tre dagar efter att jag slutat med dem. Det är vanligt. [smile] Det betyder att hormonerna går ur kroppen.