Forumet - Greetings!

Spana också in:

Om tio år är jag 27. Jag hopppas att jag känner mig till freds med mig själv och mitt liv. Om tio år är jag nog konstnär eller skapare av något slag. Det är en av mina drömmar. Jag hoppas på att jag hittat kärleken med en underbar man och barn. I ett härligt hus på någon harmonisk plats (utsikt över hav och fin natur) utanför stan.
Om 10 år så vill jag väldigt gärna ha flyttat ihop med min tjej som bor i Stockholm, vi ska bo i en lägenhet någonstans, jag har äntligen startat mitt företag som jag har drömt om ett tag, en tacobil som jag kör runt med i hela Sverige för att sälja Tacos till folket! Jag kanske förhoppningsvis så kommer jag ha barn också, kanske 1-2 barn. Är 24 år då.

Kyle: Om 10 år så vill jag väldigt gärna ha flyttat ihop med min tjej som bor i Stockholm, vi ska bo i en lägenhet någonstans, jag har äntligen startat mitt företag som jag har drömt om ett tag, en tacobil som jag kör runt med i hela Sverige för att sälja Tacos till folket! Jag kanske förhoppningsvis så kommer jag ha barn också, kanske 1-2 barn. Är 24 år då.
Får man rabatt på Tacos om du är i stan? :D