Forumet - Grejen med analt, tjejer?

Grejen med analt, tjejer?

8233 0 72
Först och främst så är jag ju ingen anal oskuld själv, men det har mest blivit för att killar jag varit med velat det och jag inte direkt har något emot det, men så speciellt tycker jag inte det är.

Däremot har jag snackat med och varit med ett antal tjejer som verkligen älskar analsex och säger att det är sååå skönt, både med en kuk och dildo. Hur upplever ni att det är och vad tycker ni? Killar kan jag väl förstå att det kan vara skönt för (både ge och få), men tjejer?

Spana också in:

smile234:

Jo det är väl sant det och jag menar, det kan väl vara lite tightare och så men slår det musen?[shake]


Jag tänkte för tjejer...
De som gillar analt lär ju vara mer känslig på den punkter som stimuleras vid just analsex.

Sedan är det nog en stor mental bild som spelar roll också.
Du har fått det om bakfoten xD

Att ge en tjej i analen är inte skönt.. Rättare sagt det känns lite gran ungefär som att sätta ihop pekfingret med tummen, lite löst och knulla där.

Killar som vill ha anal sex är lite gran av porrskadade människor som tror att det ska vara skönt bara för att det ser ut så i porrfilmerna.

Lägg det i minnet ^^
smile234:

men slår det musen?


Det var en bra fråga... i en vaniljsnabbis 5 minuter innan man måste passa bussen är INTE analsex grejjen.
Men med gott om tid och möjlighet att värma upp så gör det nästan det.
Finns fler grejjer med analsex. T ex att det är 100% preventivmedel. (ingen gnagande tanke att det kan bli bebbar).
Sen är det ännu mer intimt än slidan på något sätt.
Jag har alltid tänt på tanken på analsex och har alltid älskat att bli pillad lite där vid sex. I fredags förlorade jag äntligen min oskuld i analen och det var riktigt skönt! Trodde det skulle göra ont, men jag tyckte bara att det var skönt och sjukt upphetsande... Jag gillar lite snuskigare saker, så det är nog därför jag tänder så på det. Nice var det hur som helst! [bigsmile]
orcite:

Killar som vill ha anal sex är lite gran av porrskadade människor som tror att det ska vara skönt bara för att det ser ut så i porrfilmerna.


eller så är det skönt för att det är sexigt och känns lite smutsigt:)
du får komma ihåg att det är i hjärnan vår sexualitet sitter och det styr i stor del vad vi tycker är skönt. därför är det inte heller så konstigt att man kan drömma sig till en orgasm