Forumet - GRIN går i graven

GRIN går i graven

225 0 8
Budolicious:

En av Sveriges största spelutvecklare (näst största efter DICE?)


Om du räknar antal anställda, visst. Men eftersom vi är upplysta så förstår vi att det i verkligheten inte är vad som gör ett företag störst. Både Avalanche och Massive Enternainment omsätter mer efter Dice.

Budolicious:

Företagen som gav oss de underbara GRAW-spelen


Grin gav Windows porten av GRAW enbart, dessutom. Windows porten baserades på deras grafikmotor. Ubisoft var inte bara utgivaren utan Ubisoft Paris designade kampanjen, och spelen är skrivna av Tom Clancy.

Spana också in:

Budolicious:

Ahkey, hade inte koll - därav jag satte frågetecknet.


Ahkey, glömde bort det i min hast[crazy]

Personligen så kommer jag definitivt sakna Pc porten av Graw, men sannolikheten att Ubisoft kontaktade Grin (eller Grin bad om det) att få porta spelet till Pc säger mig att det skulle Ubisoft (eller ett subsitut för Grin) sett till skulle hända om Grin inte fanns. Det finns enheldel pengar i Graw märket.
zIGGE:

Personligen så kommer jag definitivt sakna Pc porten av Graw, men sannolikheten att Ubisoft kontaktade Grin (eller Grin bad om det) att få porta spelet till Pc säger mig att det skulle Ubisoft (eller ett subsitut för Grin) sett till skulle hända om Grin inte fanns.


Jo, givetvis. GRAW-serien upphör ju inte iochmed det här. Tycker mest det är tråkigt för att de är svenska, och hade en jävligt bra potential känner jag.