Forumet - Grisar blir torterade av muslimer

Grisar blir torterade av muslimer

3788 0 90
The egyptian government ordered killing 30000 pigs after the swine flu start to appear in Mexico,the hidden reason for this decision is get rid of all the pigs in egypt becuase its against sharia law and owned by the christians,you watch here they brutaly tourterd the pigs by break their bones and stabbing and then executing pigs through burning them with chemical substances and then burying them in lime while they are still alive

Filmen är grov.

Islam en sjuk religion?

Spana också in:

SVENSAJKA KULTUREN E SJUK FÖR HÄR FINS PEDOFILENNNN ANDERS ECKLUUND HAN E S VENSK HATTAR SRRVNENSKAR!!!!

Det är inte fel på ALLA muslimer för att några är taskiga mot grisar och spelar in det. Även om det var just tack vare att de är muslimer som de handlar just så, så behöver det ju inte nödvändigtvis inte vara fel på HELA religionen. Du är inte lika snabb på att döma dig själv och "ditt eget folk", och du gör det garanterat inte i svart och vitt på samma sätt som du gör nu. Väx upp för i helvete, alla är människor, och majoriteten av människor gör sitt bästa för att bete sig förhållandevis bra.
Det är väl inget fel på Islam, eller på någon annan religion heller för den delen. Det blir fel när folk misstolkar, går överstyr och blir fanatiska och tar det hela på för stort allvar. Men det är ju något som förekommer i alla religioner, och även utanför religionen.

Idioter finns det ju överallt. Du kan inte säga att "Detta är en sjuk religion" för att några galningar går överstyr.
Alla andra som tillhör den religionen och som är vettiga då? Fast det gör kanske ingen skillnad, eftersom dessa inte gör särskilt mycket väsen av sig?
Sheriffen:

Ja (Du röstade på detta alternativ)


Förbjud islam.XMinGrönaLampaÄrDödX:

fel när folk misstolkar, går överstyr och blir fanatiska och tar det hela på för stort allvar. Men det är ju något som förekommer i alla religioner, och även utanför religionen.


Misstolkar? Den islamska läran ger stöd för all den idioti som försigår i dess namn. Islam är en fascistisk, rasistisk och människofientlig religion.