Forumet - Grönt hår?

Grönt hår?

369 0 12
Jag köpte henna i dag på den lokala turkbutiken. Som vanligt fanns det inga instruktioner, och gubben i affären visste inte hur man skulle göra. Han erbjöd sig att ringa sin syster och fråga, men jag avböjde, hur svårt kan det vara liksom?

Jag gick hem och blandade pulvret med lite vatten och kletade in den bajsliknande geggan i håret. Först efteråt kom jag på att det var en bra idé att googla henna. Det stod att om man blandar hennan i ett metallkärl så kan det resultera i att man får grönt hår. Jag använde inget metallkärl, men dock en gaffel. Kommer jag få grönt hår? [party]

Blir mitt hår grönt?

Oväntad:

Jag gick hem och blandade pulvret med lite vatten och kletade in den bajsliknande geggan i håret.


Hade du skållhett vatten? Det ska man ha nämligen när man blandar. Sedan gör det nog inget att du blandade med gaffel, troligtvis en annan reaktion som beror på din hårfärg eller kemikalier i håret.

Spana också in:

Matilda1988:

. Sedan gör det nog inget att du blandade med gaffel, troligtvis en annan reaktion som beror på din hårfärg eller kemikalier i håret.


är väl metall i hennafärg som för pigmenten?antingen drar gaffeln åt sig elektroner eller färgen från gaffeln=färgen ändras om man har otur,asså om gaffeln reagerar lätt,material etc etc.