Forumet - Grooming eller what?

Grooming eller what?

1149 1 18

För ett tag sedan började jag snacka med en kille, jag mötte honom på chatroulette. Han sa att han heter Jakob och att han är 19 år. Jag har ju sett honom i cam så jag vet att han ser ut som 19 och så men han säger att han inte har fb och hur troligt är det? Jag tror verkligen inte att han heter Jakob och så men det är inte bara det. Han frågar mycket om jag kan visa bröst och så vill han cama och visa k*ken. Han säger att jag är fin och så och det får mig att må bra. Men jag tror en gång att jag skickade bild i bara bh till honom som jag ångrar. Är detta grooming? Ska jag anmäla?

Spana också in:


sweetgirl:
Jag är 14. Att han vill att jag ska visa bröst. Varför svarar att random internetluder som du? Bitch please, thank you for you help.
du säger att du inte tror han ljugit om sin ålder du har ingen aning om han heter jakob elr inte. du har frivilligt skickat bilder ser ingen anledning till anmälan :S:S kan lära dig va man gör med folk som vill ha bröstbilder

sweetgirl: Är detta grooming? Ska jag anmäla?
När jag var i din ålder (fyra år sen, men ändå) skickade jag också halvnakna bilder till killar m.m. för att få bekräftelse, men klassar det inte som grooming riktigt.. Däremot träffade jag en 10 år äldre kille från nätet och hade ofrivilligt samlag med honom, vilket jag för inte så länge sedan insett var grooming. Kan även tillägga att han ljög om sitt namn. Gör inte ett sådant misstag. Mitt råd är att sluta kontakta honom. Uppenbarligen är han bara i ett stort behov av sex eftersom han söker tillfredsställelse på nätet.