Forumet - Grottmänniska in i framtiden

Grottmänniska in i framtiden

1139 0 13

Satt och funderade över frukostbordet hur det hade varit att trolla fram en grottmänniska till vårt moderna samhälle. Hur den potentiellt hade klarat sig och vilka begränsningar som hade funnits för den.

Spåna fritt om hur du hade hanterat din alldeles egna grottmänniska. Men gör det inom någorlunda verkliga ramar. Könet får vara fritt, liksom ålder.

Antar att jag hade satt min alldeles egna grottmänniska på att vattna blommor, glippa gräset, trassla upp fiskelinor, levande fågelskrämma etc. Riktig slavgöra. Gett den äcklig mat med otympliga bestick till så det ser roligt ut när han äter också. Samt låtit den ha speedos, simglasögon och rosa fjärilsvingar på ryggen som vardagsoutfit.

tja, kommer den hit som spädbarn torde skillnaden vara minimal. vet inte om den kanske skulle vara känslig mot vissa pandemier som redan är överspelade, men att vara känslig för böldpest är väl inte något stort hinder i dagens samhälle. har inte förstått det som att det fanns stora skillnader rent biologiskt som så, om vi tänker typ 10-20.000 år tillbaks.

skulle den komma som vuxen är det en annan femma.

Spana också in:

Leijonsparf: tja, kommer den hit som spädbarn torde skillnaden vara minimal. vet inte om den kanske skulle vara känslig mot vissa pandemier som redan är överspelade, men att vara känslig för böldpest är väl inte något stort hinder i dagens samhälle. har inte förstått det som att det fanns stora skillnader rent biologiskt som så, om vi tänker typ 10-20.000 år tillbaks.
inte en massa logik nu bara snälla. Flumma till det och hitta på något käckt!

ImageHandler.axd?guid=933b6f1c-34c6-4620

patrick bateman: Finns väl grottmänniksor kvar idag?
Vart?

kukoxo: skulle tvinga den att massera mig, städa efter mig och råna. dock skulle hn få bra mat och pengar tillbaka

är ingen slavdrivare..
Men iom att du inte tar hänsyn till produktionsvärdet så blir du ju en kapitalist i sammanhanget, per definition en slavdrivare.

roosevelt-laugh.jpg

SOMBI: har du sett julkalendern
Nej, kul sammanträffande dock.