Forumet - Grov misshandel (Nekar!)

Grov misshandel (Nekar!)

502 0 26
Hejsan!

Det är så att jag är misstänkt för grovmisshandel. Händelsen ska ha skett i september förra året. Jag var då 23 år. Är tidigare ostraffad. Har nyligen fått ett fast jobb. Har flickvän och är till vardags än skötsam kille. Känner mig än aning orolig...

Blev mer eller mindre chockad när jag fick hem brevet att jag var misstänkt för grovmisshandel. Jag minns själv ingenting om att jag har varit närvarande eller inblandad i någon misshandel. Så givetvis kommer jag att neka. Vill tillägga att en bekant till mig också har fått hem ett brev och är också misstänkt för grov misshandel vid samma tillfälle.

Offret ska ha fått uppsökt läkare för sina skador, samt att det finns ett antal vittnen till händelsen som ska ha uppgett våra namn. Alkohol ska också ha funnit med i bilden.

Nu till min fråga, om det nu blir rättegång och jag blir dömd. Vad tror ni påföljderna blir? Någon kunnig?

Mvh // Timber

Spana också in:

isola:

Tänkte snarare på att du skulle ha varit detNej en sån sak borde jag minnas fast jag brukat alkohol.


S3ON:

Det kan inte ha varit du och polarn som vart påverkade? [wink]

Vi har knappt någon kontakt, träffas då och då genom min flickvän eftersom dom är syskon. Så det är inte så troligt [crazy]

Blir du lätt aggressiv vid förbrukning av alkohol?


Det skulle jag inte vilja påstå, dricker inte så ofta..

krasch:

Vet du med dig att du var ute den kvällen det ska ha skett? Var du på plats?
Svårt och säga vad jag gjorde just den dagen. Flera månader sen ju. Har i alla fall inte varit i närheten av någon misshandel.
Timberfall:

Nope, har aldrig sett personen förr.


Alltså! Att vittnen skulle vara tillräckliga bevis för att denna misshandel har ägt rum med er 2 inblandade, när ni samtidigt nekar låter helt otroligt! [surprised]

Då kan vilken jävla grupp som helst sätta dit vem som helst..

Så fortsätt neka!
Det låter konstigt att det går direkt till rättegång utan någon form av kontakt med polis och advokater.

Skulle du bli dömd så tror jag inte du får fängelse. Om det inte är några tillhyggen inblandade, eller hoppat på personens huvud.
Böter på runt tiotusen och 500kr till brottsofferfonden+samhällstjänst. Det gissar jag på.

Om skadeståndet inte kan betalas så kan målsägande(offret) begära att kronofogden ska inkassera skadeståndet och då är det hejdå med vuxenlivet.