Forumet - Grupperingar i klasser

Grupperingar i klasser

1944 0 65
I min klass är det nämligen väldigt grupperat just nu, och folk beter sig rätt illa. (går i 1:an).

Det är väl egentligen en grupp (5 pers)som verkar finna nåt slags nöje i att endast respektera och acceptera "sina egna". Om någon annan säger nåt kan de medvetet ignorera det som för att visa att de är överlägsna. Jävligt omoget??

Visst om man går i lågstadiet, men vafan...på gymnasiet???

Är det ofta såhär? För det är ju fan ren skit.

Spana också in:

Jhavi:

vilken linje går du då? är det flest killar/tjejer?


jag går samsam i sthlm. Är nästan lika många killar och tjejer, elr det var iaf det i början, nu i slutet har en del folk ramlat av haha. vi är 28pers nu. Vissa har tillkommit oxå, mest 89or som kuggat och måste gå om. hur är det i din klass, jämn fördelning mellan killar och tjejer?
Hell_man:

Är nästan lika många killar och tjejer


så grupperna (gruppen?) består av tjejer och killar blandat?

min klass består nämligen nästan enbart av tjejer. typ 20 tjejer och 4 killar. tänkte att det kanske bli värre då, när det är för många tjejer. men det kanske inte är en speciellt bra förklaring..
Und3rline_:

Grupperingar fan överallt. kommer aldrig unden dem. ^^


det förstår jag. folk passar ju olika bra ihop med olika personer.

men grejen är att jag själv har umgåtts med personerna i denhär gruppen, fattat tycke för dem, haft kul ihop osv (och vet att de inte varit lika kalla förut.)
så det måste väl vara fråga om ren elakhet eller nåt? alt. ren idioti.
Jhavi:

så grupperna (gruppen?) består av tjejer och killar blandat?


nja alltså klassen ser ut så. men sen är klassen uppdelad i typ 7grupper kanske. tjejerna umgås aldrig med oss killar. gör man några trevande försök så får man höra massa skit av de andra killarna..helt sjukt. sen nu i trean är det 9 tjejer i klassen kvar, varav det är 6 av dem som brukar var adär regelbunder, och dom är i sin tur uppdelade i 3 grupper, är knas tkr jag. 3 grupper på 6 pers? - kom igen!

vi killar är kanske uppdelade i 4 grupper skulle jag tro.. vi umgås i princip aldrig utanför "grupperna" i skolan[shake] dessutom är alla idioter..

Hur upplever du att det är i din klass då?

Jhavi:

typ 20 tjejer och 4 killar


WOW! skulle inte banga[love]
tjockboll:

ja det är så i min klass


med typ 5 pers också?

det är så jävla störande för dehär personerna i min klass är inte ens de roligaste i klassen, jag har roligare ihop med några andra. men de är så uppblåsta att de inte inser att man inte vill vara med dem.

låter kanske som svundsjuka, men det är faktiskt helt sant.
Min klass består av två större grupper. Den ena gruppen har bestämt sig för att den andra är fjortisar och den andra gruppen ogillar den första för att de inte tycker att de hälsar och beter sig som folk. Jag umgicks med den första från början (helvete, jag var en del av kärnan i den), men sedan blev jag nyfiken på den andra och fick då en mer objektiv syn av båda grupperna. Så nu står jag med en fot i varje grupp.

Jätteintressant, jag vet.
Hell_man:

Hur upplever du att det är i din klass då?


majoriteten är ganska trist, inget speciellt liksom.
sen finns det några få personer utanför gruppen som är roliga osv som jag är med.

det jobbiga är att vissa i dendär gruppen är såna jag skulle kunna umgås med också, men de bara mer eller mindre fryser ut alla andra.

jag hoppas verkligen att de inte kommer vara så hela gymnasietiden för det är verkligen trist ju? så puckat av dem att skapa en otrevlig stämning liksom.
Nachac:

Så nu står jag med en fot i varje grupp.


är inte det jobbigt?
jag hade det också så. eller snarare "valde" mellan 2 pers och en annan grupp. sen så blev det väl att jag var mest med dedär 2 personerna, men 1 av dem blev plötsligt med i det andra gänget, och antar att det är en anledning till att dom är kalla nu. en av dem är liksom "en svikare"...
men jag menar vafan, är det så omöjligt att umgås lite med alla? ("alla" i bemärkelsen "alla man trivs med", vilket jag ju vet att vi gjort ihop.)
Jhavi:

jag hoppas verkligen att de inte kommer vara så hela gymnasietiden för det är verkligen trist ju? så puckat av dem att skapa en otrevlig stämning liksom.


ja verkligen, alltså om det är bra stämning i klassen så blir det ju så mkt roligare i skolan!

fast det värsta med min klass är att jag redan från början kände 10st, de gick i samma grundskola. jag var inte kompis med någon av dem innan, tkte det flesta var idioter redan då av dom 10. men jag var inte alls nöjd med min klass i grundskolan så jag hade ganska höga förväntning inför gymnasiet. att jag skulle få träffa massa nya människor som var intressanta, roliga osv. en (normal) klass där killarna och tjejerna kunde umgås osv, och så lände jag liksom 10st redan från början och jag gillade dom dessutom inte. sen råkar den andra delen av klassen oxå vara konstig, men det är väl slumpen kanske?
Jhavi:

är inte det jobbigt?


Lite, men jag känner att jag inte orkar umgås med alla hela tiden heller. Helst skulle jag ju vilja att vi var en enda glad klass som vi var från början. Dessutom vill jag inte missa något trevligt umgänge, sedan så ligger det mycket i det där med att inte hälsa, och det är jättefånigt.
Nachac:

sedan så ligger det mycket i det där med att inte hälsa, och det är jättefånigt.


eller hur? jag menar, vad fan tänker folk med?
"henne ska jag inte hälsa på för jag hälsar bara på de som är med i mitt gäng", typ. logiskt? nej. det är väl klart att man ska hälsa på folk i ens klass! sen behöver man ju inte umgås, men man får väl för fan vara lite trevlig när man inte går i mellanstadiet längre.