Forumet - Grymt osäker

Grymt osäker

801 0 31
Jag är väldigt osäker på om jag är hetro/gay/bi
Mitt problem är att jag finner killar attraktiva,spannar in de som jag finner snygga. Nu när sommaren är här kan jag inte slita mig ifrån vissa killars magrutor.
I gymnasiet fick jag nästan stånd ett antal gånger i omklädningsrummet.
Problemet är att jag enbart tänder på killarna överdel, känner inte attraktionen till killens kön.

Jag anser att många tjejer ser bra ut och gillar deras kroppsform, gillar hela deras kropp.

Vad tror ni?

Spana också in:

CupidXx:

Vad är man då


Kåt kanske?

Alltså är men bög har man noll intresse för tjejer och tänker BARA på killar. TS skriver ju att han bara tycker killars överdel är snygg, men han verkar inte intresserad av kukar och pojkrumpor.

Han tycker väl helt enkelt att snygga vältränade killar är estetiskt tilltalande, typ som en ferrari. Jag kan tycka att tjejer är vackra med, men jag vill inte ligga med dem för det. Blir äcklad av tanken på en tjejs kön, men övderdelen är ok [wink]
Valpen:

Kan du tänka dig att ha sex med en kille? I så fall borde du testa. Kan du inte tänka dig att ha sex med en kille är du inte bög.


Men om han inte vill ha sex men kan bli kär och vill ha en kärleksrelation med en kille, är han bög eller inte då? [rolleyes]

Det är mer komplicerat än fysisk attraktion och som redan sagt, orka sätta sig i en bestämd kategori. Om du vill hitta en bestämd så kommer det komma till dig tids nog.