Forumet - --> eRepublik - Hjälp eSverige att ta över världen! <--

--> eRepublik - Hjälp eSverige att ta över världen! <--

145 0 5
The New World; A new war is about to begin. You can STOP it... or start it.

http://www.erepublik.com är ett webbläsarspel som kombinerar både social skicklighet och strategi till ett enda massivt multiplayer online-spel där spelare kan delta i en rad olika aktiviteter. Medborgarna i den nya världen kan vara arbetare, krigshjältar, äga egna företag, skapa politiska partier, rösta i val, bli partiledare, riksdagsledamöter eller presidenter över ett land. De kan även skriva tidningsartiklar och även slåss i olika krig mellan länder.

När man registrerar sig kan man som medborgare välja ett vilket virtuellt land han vill gå med (eSverige rekommenderas!). Vart och ett av dessa länder är uppkallad efter en faktisk land i den verkliga världen, och ligger på samma plats geografiskt. Medborgaren söker sedan anställning vid ett företag och får möjligheten att träna upp sin militära styrka. Arbetet på ett företag görs på daglig basis genom ett enkelt klick på ett par knappar. Samma sak när det gäller den militära träningen, eRepublik har marknadsfört sig som ett spel som där man kan lägga några få minuter per dag och ändå inte halka efter.
I dagsläget är eSverige i krig med eLettland och vi behöver all hjälp vi kan få. Samtidigt har våra allierade Finland (som vi för övrigt har en allians med; Asgard) i krig emot eEstland. eKanada är också våra nära vänner som är på väg in i Asgard och de försvarar sig med näbbar och klor emot blodtörstiga spanjorer. Krigsmodulen är upplagd som så att även nybörjare kan göra skillnad vilket gynnar såväl nya användare som gamla.

eSverige har ett eget forum där det mesta av kommunikationen sker. Där befinner sig Riksdagen, Försvarsmakten, Utbildningsverket och alla de olika politiska partierna. Där finns det även väldigt mycket hjälp för nya spelare, allt ifrån guider till hur spelet fungerar till bidrag som ges från staten till nya spelare. Adressen är http://www.erepublik.se.
En del kommunikation sker även på IRC (Quakenet) samt Skype. För er som gärna använder IRC finns vi bland annat i #Utbildningsverket där man kan be om hjälp under dygnets alla timmar.

Registrera dig idag på http://www.erepublik.com och var med när historian om eSveriges skrivs!

Mvh
Utbildningsverket - eSverige