Forumet - GTA the Lost and Damned

GTA the Lost and Damned

125 0 11

Spana också in:

Myksa:

Bra spel? Värt att spela?


Jepp. Ettan var utomordentligt dåligt, men Saints Row 2 känns verkligen som en "riktig" uppföljare till San Andreas. Väldigt roliga minispel (zombie survival istället för BOWLING LOL), samma "ta över staden"-känsla med många moment som fanns med i San Andreas, fast förbättrade, riktigt kul att kunna modifiera sin karaktär (min har utsvängda byxor, gulblåa platåskor, en kungakrona, blågröna dreads, goate och mustasch, lång röd blottarrock och en massa coola detaljer. och så är han svart och pratar som Samuel L Jackson)

Jag blev besviken för att GTA 4 kändes mest som ett steg bakåt än framåt. Saints Row 2 har kanske inte samma seriösa story och miljondollars-röstskådespelare, men varje uppdrag i spelet är roligt och originellt.

8/10
Mawns:

8/10


Seriös recension. [bigcheers]


quote=Mawns]Jag blev besviken för att GTA 4 kändes mest som ett steg bakåt än framåt.


för mycket jobb lagt på att bygga upp staden och för lite på resten.
Jag tycker Vice City var bäst, tyckte om hur man kunde köpa olika "företag" vilket gav pengar och uppdrag. Snyggast miljö också.
de lade energin på fel ställen i GTA IV, för mycket bygga stad för lite bygga resten...
Och bowling etcetera var ju urtrist redan första gången. [n]
Myksa:

Jag tycker Vice City var bäst, tyckte om hur man kunde köpa olika "företag" vilket gav pengar och uppdrag. Snyggast miljö också.


Jag tycker att mycket påminner om Vice City faktiskt, särskilt den bizarra storyn som är rätt inspirerad av Scarface-filmer. Det finns en hel del najs strider i spelet i stil med Lance Vance-striden i slutet av Vice City.

Om du hittar spelet för 399kr eller mindre så är det ett definitivt köp!