Forumet - Gud älskar dig!

Gud älskar dig!

287 0 26
Gud älskar dig!

Bibeln berättar, ”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv”.

Problemet är detta…

2. Alla har vi sagt, gjort eller tänkt saker som varit fel. Detta kallas synd, och vår synd separerar oss från Gud.

Bibeln berättar: ”Alla har syndat och gått miste om härligheten från Gud” Gud är perfekt och helig och våra synder separerar oss från Gud för alltid. Bibeln säger: ”Syndens lön är döden”.

De goda nyheterna är: för ungefär 2000 år sedan…

3. Sände Gud sin son Jesus Kristus för att dö för våra synder.

Jesus är Guds son. Han levde ett syndfritt liv och dog sedan på korset för att betala priset för våra synder. ”Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare.”

Jesus uppväcktes från de döda och lever nu i himlen tillsammans med Gud Fadern. Han ger oss gåvan av ett evigt liv – att leva för evigt tillsammans med honom i himlen om vi accepterar Honom som Herre och Frälsare. Jesus sade: ”Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.”

Gud sträcker sig ut till dig i kärlek och vill att du skall vara Hans barn. ”Men åt dem som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt alla som tror på hans namn”. Du kan välja att inbjuda Jesus Kristus att förlåta dina synder och komma in i ditt liv som Herre och Frälsare.

4. Om du accepterar Jesus kan du be Honom att bli din Herre och Frälsare genom en bön som den här:

”Herre Jesus, jag tror att Du är Guds son. Tack för att Du dog på korset för mina synders skull. Förlåt mina synder och låt mig få gåvan av ett evigt liv. Jag bjuder Dig in i mitt liv och mitt hjärta för att bli min Herre och Frälsare. Jag vill tjäna Dig för alltid.”

Bad du denna bön?

Spana också in:

Så gud struntar fullständigt i hur vi lever våra liv så länge vi ber om ursäkt så fort vi gjort något "dåligt"? En dömande gud av den sorten förtjänar inte att dyrkas.

För övrigt så bör du sluta missionera och låta folk skapa sin egen tro, att du "sprider ordet" beror antagligen på att du själv är osäker på om det du tror verkligen är rätt och behöver en likriktad massa för att känna dig trygg.

Om jag skulle följa någon organiserad religion så skulle jag inte välja en som är en omarbetad version (kristendom) av en omarbetad version (judendom) av det ursprungliga budskapet (zoroastrism).
Du borde läsa Avesta, för gammal är inte bara äldst utan även bäst.