Forumet - Gud löser era problem! [klicka för vägledning]

Gud löser era problem! [klicka för vägledning]

861 0 184
i denna tråd så tänker jag, i egenskap av gud, hjälpa er med era problem.

REGLER
jag hjälper bara till med problem som följer forumets regler, och tar inte ansvar för eventuella regelbrott som nämns i tråden.

ni måste beskriva problemet utförligt, och problemet bör vara av sådan art att det faktiskt kan lösas.

jag sysslar inte med ändrande av naturlagar och annat trams.

för att jag ska kunna hjälpa er så måste ni hjälpa till efter full förmåga, och göra precis som jag säger.

jag löser era problem i mån av tid, jag är trots allt en upptagen gud.

jag reserverar mig rätten att skratta åt fucktards som jag inte gillar, istället för att hjälpa dessa.

följ dessa regler och jag kommer med 100% säkerhet kunna hjälpa er med ert problem. alla är välkomna att posta en förfrågan.

THUNDERCATS HOOOOOOOOOOOOO
(video inte nödvändigtvis relaterad)

Spana också in:

mörknäs:

du får beskriva ditt problem mer i detalj. tilldelades du inte respektive förälder vid födseln?


Blev lämnad på BB som bebis, mina föräldrar ville inte ha mig. Tillbringade sedan min tid på barnhem, sedan rymde jag och nu lever jag på gatan. De enda pengar jag får tag i lägger jag på internetcafé. Vill så gärna ha föräldrar.
Moderkakan:

Blev lämnad på BB som bebis, mina föräldrar ville inte ha mig. Tillbringade sedan min tid på barnhem, sedan rymde jag och nu lever jag på gatan. De enda pengar jag får tag i lägger jag på internetcafé. Vill så gärna ha föräldrar.


och hur gammal är du nu?
Moderkakan:

18.


min expertkunskap säger mig att familjehem förmodligen är alternativet för dig. detta brukade förr kallas för fosterhem, och att bli placerad i ett sådant är möjligt när du är 18. jag rekommenderar att du kontaktar närmaste socialkontor (telefonnummer går att googla fram), och bokar in en tid. säg att det är mycket brådskande, så ska du nog vara placerad hos en familj inom några veckor.

bra, visst? [party]
dörrhandtaget:

jag läser på lärarprogrammet. 3.5 år av 5 är slutförda. jag vill nog inte bli lärare. men nu kan jag inte välja om, eftersom man inte får låna pengar av csn än för ett visst antal år. hur ska jag lösa detta problem? ställ gärna följdfrågor gud


jag vill minnas att du har 12 terminers studier på högskolenivå tillgängliga, och att möjlighet till förlängning finns om du har goda grunder till det, så fundera först och främst på vad du vill läsa för något, innan du byter linje. ett alternativ, om du saknar sysselsättning fram tills du vet, kan vara att exmepelvis studera på gymnasienivå på en folkhögskola. det är lite som ett vuxendagis, csn-terminerna dras separat från högskoleterminerna, och du hinner tveklöst komma på vad du vill studera i framtiden. funkar det ändå inte, och du kommer fram till någon utbildning som du inte kommer hinna gå klart, testa att helt enkelt besöka din bank och se vad de säger. många banker erbjuder studielån med ganska så förmånliga räntor och avtal. observera dock att andra regler gäller än det från csn.